Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Május 22. 05:01, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

A nyár egyik legmenőbb átúszó és futó versenye vár Palán!

A nyár egyik legmenőbb átúszó és futó versenye vár Palán!

Már most írd be a naptárba július 20-át, mert az idei Pala-átúszáson és Pala-körbefutáson már ott a helyed. Ha eléggé bevállalós vagy, akkor egymás után mindkettőn is próbára teheted magad.

Úszd át a Palát!

Garantált felfrissülés. Ez is lehetne a szlogenje a Mozdulj Rendes Alapítvány által 4. alkalommal megrendezésre kerülő Pala átúszásnak, illetve körbefutásnak. Az átúszás során a résztvevők 200 méteres, 1.000 méteres, illetve 2.000 méteres távon tehetik próbára magukat, természetesen végig biztonságban! Kajakosok, búvárok által biztosított pályán, sőt az átúszókat a Pala közepén egy frissítő pont is várja!

Fuss egy kört a Palán!

Felnőtteket 3km-es kör várja a Palatinus-tó körül, a gyerekeket 1km-es távval várjuk. A futókat a a táv teljesítése után természetesen frissítővel várjuk, de természetesen a Pala hűs vizében is felfrissülhetnek.

SwimRun - Futás és úszás kombinációja

A kihívást keresőknek találtuk ki ezt a kombinált versenyszámot. A szuper-sprinten a következő távokat kell teljesíteni: 200 futás - 100 úszás - 400 futás - 100 úszás - 200 futás! Menni fog? Gyors is vagy? Akkor nevezz be a SwimRun-ra!

A futóknak és úszóknak biztosítunk

Orvosi felügyeletet a verseny ideje alatt, frissítést, rajtszámot, egyedi oklevelet, ingyen letölthető fotókat. ITT tovább olvashatod a részleteket!

Kiegészítő programok és remek hangulat

Aerobik, Viziaerobik, közösen veletek: Zumba, Jumping, Kangoo, Hastánc. PRÓBÁLJÁTOK KI PROFI OKTATÓINK EDZÉSEIT! A fergeteges hangulatról szpíker, a remek zenékről a környék legjobb DJ-i gondoskodnak!

Mi kellhet még?! ÉS EZ MIND EGYNAPON!! Tudj meg többet és nevezz be június 15-ig 40% kedvezménnyel! Verseny részletei itt olvashatók=»http://www.mozduljrendesalapitvany.hu/2019_pala.html

Facebook=» https://www.facebook.com/ilovepala/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT