Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Április 23. 09:44, vasárnap | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Adományok mellett rengeteg program színesítette a Montágh jótékonysági futását - FOTÓK

Adományok mellett rengeteg program színesítette a Montágh jótékonysági futását - FOTÓK

Akadálymentesítésre gyűjtött a Montágh iskola idei Fuss, hogy ne legyen akadály! elnevezésű jótékonysági futását szombaton a sportcsarnokban. Rengeteg program színesítette az adománygyűjtést.

Idén mar második alkalommal rendezte meg a jótékonysági futását a Montáh Imre iskola, A rendezvények szombaton a sportcsarnok adott otthont. A futás célja volt, hogy az intézmény épülete es környéke akadálymentes legyen.

Nagyon sokan támogatták ebben az iskolát és rengeteg felajánlás érkezett a tombolára is. A főnyeremény egy bicikli volt a Neuzer kft. felajánlásaként.
Bánhidy László alpolgármester nyitotta meg a programot, majd Tamási Rékával melegítettek be a gyerekek. A futás után pedig az első száz befutó Novák Szilvia kerámia csigás medáljával egy láncot kapott.

Kísérő programként Kommeiner Ildikó bábos a Kacor király meséjét adta elő. A Bóbita együttes fergeteges műsort adott, majd a tűzoltók is bemutatót tartottak az eseményen, melyen a gyerek birtokba vehették a lánglovagok autóit is. Mindemellett a Játékkunyhóval társasozhattak, de volt ugrálóvár, kézműves foglalkozások és fellépett a Carmen együttes is. A program végen pedig a résztvevők salsázhattak Szilágyi Diánával.

Fotók: Montágh iskola/Neves Ildikó

VIDEÓ: RTVE

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.