Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Január 04. 09:53, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - fotó: archívum

Aki kátyút lát Esztergomban, szóljon!

Aki kátyút lát Esztergomban, szóljon!

ZÖLD-ÚT Esztergom Zöldfelület-gondozó és Útfenntartó Kft. várja a kátyújelentéseket az esztergomiaktól, hogy mihamarabb elkezdhessék a karbantartást a szakemberek.

Közleményt tett közzé a ZÖLD-ÚT Esztergom Zöldfelület-gondozó és Útfenntartó Kft, melyben azt kéri a cég az esztergomiaktól, hogy jelezzék a 06-70/886-2325-ös telefonszámon Varga Tibornak azokat az úthibákat, illetve útüzemeltetési zavarokat, melyeket a téli időszakban tapasztalnak az esztergomi önkormányzat által fenntartott városi útszakaszokon.

„Ha tudják, akkor fotózzák le az úthibákat és a rendkívüli észleléseket, jegyezzék fel a szükséges helyszíni adatokat és küldjék be a penzugy@zoldutesztergom.hu, a muszaki@zoldutesztergom.hu, illetve az ugyvezeto@zoldutesztergom.hu elérhetőségekre” – olvasható a felhívásban.

Kitért a közlemény arra is, hogy a magáningatlanok előtti járdák síkosság-mentesítéséről az ingatlan tulajdonosának kell gondoskodnia. A tulajdonos köteles az ingatlanával határos – az ónos esőtől, jégtől vagy hótól síkossá vált – járdát szükség esetén közegészségügyileg veszélytelen anyaggal (kőpor, hamu, fűrészpor, homok) síkosság-mentesíteni, és ezt szükség szerint megismételni.

Forrás: esztergom.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.