Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Február 25. 15:37, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/Suzuki

Béremelést kapnak a dolgozók a Suzukinál

Béremelést kapnak a dolgozók a Suzukinál

Átlagosan 12 százalékos béremelést hajt végre a Magyar Suzuki Zrt., míg a fizikai dolgozói körében az átlagbér 13,4 százalékkal növekszik idén január elsejéig visszamenőlegesen.

A Suzuki munkavállalói már márciustól az emelt összeget kapják, továbbá kéthavi bérnek megfelelő bónuszt is utal a vállalat az év során.

A Magyar Suzuki nagy figyelmet fordít a munkavállalói erőfeszítések megfelelő kompenzálására, a munkavállalók megtartására, figyelembe véve a mindenkori munkaerőpiaci kereslet-kínálati viszonyokat, ami a bérpolitika terén is megmutatkozik. Ennek megfelelően a vállalat 2018-ban és 2019-ben összesen 30,5 százalékos bérfejlesztést hajtott végre a fizikai dolgozók körében. Idén, 2020-ban 13,4 százalékos béremelésben részesül a fizikai állomány, az átlag béremelés pedig 12 százalékos lesz a vállalatnál. Az idei bérfejlesztésben a korábbi évekhez hasonlóan szintén szerepet játszott az Üzemi Tanáccsal folytatott eredményes konzultáció - közölte a vállalat közleményében.

Az év elejétől visszamenőlegesen megítélt emelést a vállalat dolgozói már márciusban megkapják. A Magyar Suzuki munkavállalóinak 71 százaléka már több mint 10 éve dolgozik a cégnél, ami annak köszönhető, hogy gondoskodó vállalatként minden kollégát megbecsülnek: a bérezés terén biztosított stabil jövedelmen kívül versenyképes juttatási csomagot és fejlődési lehetőséget is kínálnak dolgozóiknak. Ennek megfelelően a vállalat, teljesítmény alapon kéthavi bónusszal támogatja munkavállalóit.

A Magyar Suzuki Zrt. csaknem három évtizede stabil, megbízható gazdasági szereplő, hiszen a legrégibb múltra visszatekintő, teljes vertikumú termelést megvalósító autógyártó Magyarországon, s ezzel együtt az egyik legmegbízhatóbb munkaadó a piacon. Az esztergomi gyár közel 3.200 alkalmazottnak biztosít hosszú távú munkalehetőséget, a vállalat országos kiterjedésű beszállítói hálózatában dolgozókkal együtt pedig mindösszesen mintegy 10.000 munkavállaló stabil és biztos megélhetéséhez járul hozzá nap mint nap.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT