Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Szeptember 24. 15:38, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Cicák miatt vesztek össze, majd előkerült egy bicska Dorogon

Cicák miatt vesztek össze, majd előkerült egy bicska Dorogon

Személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás miatt nyújtott be vádiratot az Esztergomi Járási Ügyészség egy dorogi férfival szemben, aki késsel fenyegetett meg egy virágokat locsoló nőt.

A sértett augusztus 21-én 8 óra 15 perc körül Dorogon a Borbála lakótelepen lévő társasház lépcsőház előtti területen locsolta a virágokat, és egy ismerősével beszélgetett, amikor megjelent a vádlott. A sértett és a vádlott már régebb óta rossza viszonyban voltak – közölte az ügyészség.

A vádlott ugyanis többször dobbantott a lábával a kövezeten, amitől a sértett közelében tartózkodó macskák megijedtek és elfutottak. A sértett kérte a vádlottat, hogy ne csinálja ezt, mert félnek a cicák.

A vádlott a sértettel való találkozás miatt megdühödött, mert úgy érezte, hogy a sértett belekötött, ezért egy 8 centis pengéjű, összecsukható kést vett elő a zsebéből, kinyitotta és a késsel a kezében azzal fenyegette meg a sértettet, hogy a torkát „átharapja”.

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben a büntetés kiszabását egy évre halassza el, és a vádlottal szemben jóvátételi munka végzését írja elő, továbbá az elkövetés eszközét, a kést kobozza el.

Címkék: cica, dorog, fenyegetés, kés, macska

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT