Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Október 01. 08:53, hétfő | Helyi
Forrás: Forrás: KEMRFK

Dúltak az indulatok Nyergesújfalun és Esztergomban

Dúltak az indulatok Nyergesújfalun és Esztergomban

Kocsmai verekedésnél intézkedtek a rendőrök vasárnap hajnalban Nyergesújfalun, míg Esztergomban ugyanekkor egy férfi bántalmazta volt barátnőjét, a hatóság előállította az agresszív bántalmazókat.

Kocsmai verekedéshez kértek rendőri és orvosi segítséget vasárnap kora hajnalban Nyergesújfalun. Egy 35 éves helybeli feküdt eszméletlenül egy helyi söröző előtt. A férfit a szórakozóhelyből való távozásakor, minden előzmény és ok nélkül, fejbe rúgott egy 23 éves lábatlani férfi, aki szintén a söröző vendége volt. A támadó a bántalmazást követően elhagyta a sörözőt, de annak tulajdonosai nem hagyták szó nélkül az esetet. A sérülthez mentőt hívtak, majd a bántalmazó után siettek. Menet közben a rendőrséget is értesítették a történtekről és megadták útirányukat is, így a rendőrök tudták merre keressék a támadót. Pár perccel később megtalálták a három férfit. A söröző tulajdonosa és fia a földre szorítva tartotta vissza az agresszívan viselkedő lábatlani férfit. A járőrök mindhárom férfit előállították az esztergomi kapitányságra, majd kihallgatásukat követően szabadon engedték őket.

Könnyű testi sértés és rongálás miatt indult büntetőeljárás egy 33 éves esztergomi férfi ellen, aki vasárnap korahajnalban Esztergom belvárosában találkozott volt barátnőjével. Az egykori pár először szóváltásba keveredett, amely tettlegessé fajult. A férfi ütni és rúgni kezdte volt barátnőjét, majd gázspay-vel az arcába fújt. A férfinak még ennyi sem volt elég. Odament a nő autójához és mind a négy gumiabroncsát kiszúrta. A férfit az időközben a helyszínre érkező rendőrök előállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.