Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Április 21. 15:20, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Esztergomba került Demjén Ferenc relikviája

Esztergomba került Demjén Ferenc relikviája

Esztergomi férfi licitálta a legtöbbet Demjén Ferenc sálára a TV2 Neked énekelek című nagyszabású jótékonysági műsorában.

Nagyszabású élő jótékonysági műsort rendezett a TV2 vasárnap. Művészek és sportolók együtt hívták fel a figyelmet az összefogás fontosságára.

Több mint 50 előadó fogott össze a TV2 jótékonysági gálaműsorán, melyen rengeteg adomány gyűlt össze. Végösszeg még nincs, de telefonon keresztül már összegyűlt 25 millió forint – közölte a TV2.

Esztergomba került a Demjén-relikvia

A Bors cikkéből pedig kiderült az is, hogy Demjén Ferenc is felajánlott egy relikviáját. Az élő adás során pedig a nézők licitálhattak.

Demjén Ferenc azt a sálát ajánlotta fel, amit a V'Moto-Rock búcsúkoncertjén viselt.

A relikvia végül 280 ezer forintért kelt el, és mint a művész elmondta, nagyon örült, hogy segíthetett, és a járvány elmúltával nagyon szívesen kezet rázna a nyertes licitálóval.

A lap megtudta, hogy egy 45 éves esztergomi lakosról van szó, aki 66 éves édesanyjának vette meg a sálat.

„Anyukám lelkes Demjén-rajongó, az arénás koncertjén is ott volt. Szerettem volna örömet szerezni neki, és emellett jót cselekedni, adományozni. Örülök, hogy én voltam a szerencsés licitáló. Annál is inkább, mert a 280 ezer forintnál nem tudtam volna többet adni érte. Édesanyám pedig már a sál méltó helyét keresi a lakásában, egy polcon vagy egy vitrinben – mondta Horvát Miklós, aki azt reméli, hogy egyszer lesz alkalma személyesen is találkozni a legendás énekessel.

„Egy életre szóló megtiszteltetés lenne, ha kezet foghatnék a művész úrral. Nem is gondoltam volna, hogy ez talán megadatik, csak a jótett vezérelt” – tette hozzá.

Címlapfotó: A V’Moto-Rock búcsúkoncertjén viselte a nevezetes sálat Demjén Ferenc © Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT