Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Szeptember 01. 17:29, kedd | Helyi
Forrás: (x)

Esztergomi vállalkozásod felkészült a második hullámra? - Online marketing szerepe a céged sikerében

Esztergomi vállalkozásod felkészült a második hullámra? - Online marketing szerepe a céged sikerében

Itt vagyunk 2020 őszén, közeledve az év végéhez. Most a digitalizáció még jobban beindult, mint korábban. Ez elsősorban a COVID 19-nek, illetve a gazdasági leállásnak, lassulásnak is köszönhető.

Aki tehette (és korábban nem tette) online irányba erősítette a bizniszét. Webshopot, vagy weboldalt készített, jobban odafigyelt a közösségi felületeken történő kommunikációra. Ahogy korábban, most is Tankó Józseffel, az esztergomi online marketing szakértővel gyűjtöttük össze a legérdekesebb változásokat az elmúlt időszakról.

Akik tavasszal vágtak bele komolyabban az online megjelenésbe, azoknak nehezebb dolguk volt, hiszen egyik pillanatról a másikra kellett helytállniuk egy teljesen ismeretlen világban, de azért voltak nagyon jó példák arra, hogy hogyan lehet a semmiből online jelenlétet építeni. Néhány iparágban egyszerűbb volt ez az átállás, pl. egy étterem a kiszállító cégek (NetPincér) segítségével viszonylag könnyen tudott kiszállításra erősíteni.

Most is bebizonyosodott, hogy jól jártak azok, akik már korábban kialakították az online értékesítés lehetőségét, mert ők az éves árbevétel jelentős részét a karantén időszak alatt tudták realizálni. Akinek az értékesítési folyamata rendben volt, jól működő, optimalizált weboldallal, Facebook/instagram oldallal, webshoppal dolgozott, annak elég volt “csak” kicsit több energiát a marketingbe fektetni.

A második hullám kapcsán sincs új a nap alatt

Nem született tavasz óta olyan új marketing eszköz, ami csodaerővel megmentené a cégeket. Továbbra is a minőségi, előre megtervezett online marketing stratégiának van kulcsfontosságú szerepe. A tavaszi karantén időszak alatt ismét bebizonyosodott: a marketing nem varázsütésre lesz sikeres, hanem konzekvens, kitartó, precíz munka eredménye.

Ha még nem foglalkoztál ezzel a kérdéssel, javaslom, hogy mielőbb vágj bele. Gondold át a céljaidat, és fektesd le az elérésükhöz szükséges marketing alapokat is.

Hogy lehet lájkból forintot csinálni? Elakadt a weboldallal vagy az online marketinggel? Tegye fel bátran kérdését: tankojozsef@gmail.com

Korábbi cikkek a témában:

https://www.infoesztergom.hu/hirek/olvas/esztergomi-vallalkozasod-szabalyosan-kezeli-a-vevok-adatait-2019-01-23-080000

https://www.infoesztergom.hu/hirek/olvas/mi-tortenik-a-webshopokkal-a-koronavirus-es-a-karanten-idejen-2020-04-28-183252

https://www.infoesztergom.hu/hirek/olvas/legyel-esztergomi-vallalkozasoddal-konnyen-megtalalhato-a-google-ban-2019-01-14-151634

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.