Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Március 15. 11:06, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Hamis pénzzel akart fizetni egy esztergomi férfi társaival

Hamis pénzzel akart fizetni egy esztergomi férfi társaival

Vádemelési javaslattal zárták le a nyomozást egy 45 éves esztergomi, egy 47 éves szegedi és egy 51 éves röszkei férfival szemben a keszthelyi rendőrök.

A gyanú szerint a férfiak tavaly július 13-án 16 óra körül a Keszthely és Alsópáhok közötti útszakaszon, egy dinnyeárusnál hamis bankjeggyel akartak fizetni, azonban ez feltűnt az eladónak, ezért a gyanúsítottak továbbmentek. Ezután Keszthelyen, a Fenékpusztai úton további két gyümölcsárusító helyen is hamis pénzzel akartak fizetni, de egyikőjük értesítette a rendőröket.

A három férfi Somogy megye irányába hagyta el a helyszínt egy Opel Zafira típusú személygépkocsival, amit a Marcali Rendőrkapitányság járőrei állítottak meg és ellenőriztek. A jármű átvizsgálása során egy pénztárcából és a gyanúsítottaktól 35 darab hamis bankjegy került elő, amit a rendőrök lefoglaltak.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság nyomozói a 45 éves esztergomi, a 47 éves szegedi és az 51 éves röszkei férfival szemben pénzhamisítás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezték, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT