Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Február 25. 10:07, vasárnap | Helyi
Forrás: police.hu

Hó fogságában rekedt kocsit ástak ki az esztergomi rendőrök

Hó fogságában rekedt kocsit ástak ki az esztergomi rendőrök

Az esztergomi járőrök hólapáttal ásták ki a hó fogságában rekedt kocsi kerekeit.

A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába február 24-én 12 óra előtt pár perccel érkezett bejelentés egy a Dobogókői úton a hó fogságában rekedt járműről. Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei elindultak a bejelentésben megjelölt címre. A bejelentő férfi pontosan nem tudta behatárolni tartózkodási helyét, ezért a járőrök, Hegyes Gábor törzsőrmester és Dajnoki Sándor főtörzsőrmester telefonon vették fel vele a kapcsolatot. A férfit és utasait megnyugtatták és közölték velük, hogy kiérkezésükig a hideg időjárásra tekintettel maradjanak a járműben, járassák annak motorját és kapcsolják be a fűtést. A kollégák a kocsit, mely orral az árokban volt, egy a Dobogókői útról leágazó hóval borított mellékúton találták meg.

A járőrök a rendőrautóban lévő hólapáttal a kocsi kerekeit a majd 40 centiméter vastag hótakaróból kiásták. Az időközben a helyszínre érkező katasztrófavédelem munkatársaival az autót az árokból kitolták. Az utasokat a mentés idején meleg teával kínálták, melyet szívesen fogadtak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT