Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Április 06. 13:31, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Idén mintegy negyven kilométer utat újítanak fel Komárom-Esztergom megyében

Idén mintegy negyven kilométer utat újítanak fel Komárom-Esztergom megyében

Komárom-Esztergom megyében az idén 40,5 kilométernyi útszakasz újulhat meg, közel 7 milliárd forint értékben - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel.

A társaság tájékoztatása szerint a beruházások során megújul az aszfaltburkolat, a vízelvezetés, a forgalmi jelek, valamint a szakaszokon található korlátokon és más műtárgyakon is elvégzik az állagmegóvó beavatkozásokat.

A leghosszabb egybefüggő felújítás a 13-as úton zajlik majd, itt Kisbér, Komárom és az országhatár között 5,5 kilométernyi útpályát hoznak rendbe, 1,3 milliárd forint költséggel Az Őrisáp-Bajót összekötő út közel 3,2 kilométeres szakaszán, a Tatabánya-Kisbér összekötő út 2,7 kilométeres szakaszán, valamint a várgesztesi bekötőúton a kivitelező már megkezdte a munkálatokat.

További jelentős beruházások zajlanak majd Bajna, Bajót, Császár, Dad és Mogyorósbánya környékén. A felújítások forgalomkorlátozásokkal járnak, az aktuális helyzetről az autósok még indulás előtt tájékozódhatnak a nemrégiben megújultwww.utinform.huoldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT