Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Augusztus 18. 15:19, péntek | Helyi
Forrás: police.hu/infoesztergom.hu

Ittasan, papírok nélkül, sőt eltiltva vezetett

Ittasan, papírok nélkül, sőt eltiltva vezetett

Az esztergomi rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a 46 éves férfit.

A rendőrök augusztus 17-én 17 óra 52 perckor Táton, a Madách Imre úton ellenőrizték egy Suzuki gépkocsi vezetőjét. Megállapították, hogy a 46 éves táti lakos a járműre kötelező felelősségbiztosítást nem kötött, a gépkocsi műszaki érvényessége lejárt, valamint vezetői engedéllyel nem rendelkezett és eltiltás hatálya alatt állt. A férfit a járőrök szondáztatták, mely pozitív eredményt mutatott.

A rendőrök a táti lakost az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 48 órában a rendőrök 9 fő ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból. Közülük négy fővel szemben büntető feljelentést tettek, öt fő részére közigazgatási bírságot szabtak ki.
A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT