Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Július 26. 10:35, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Ivott, de még jogsija sem volt az esztergomi férfinak - Újabb ittas vezetőket kaptak el

Ivott, de még jogsija sem volt az esztergomi férfinak - Újabb ittas vezetőket kaptak el

Négy ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból a rendőrök a megyében az elmúlt 24 órában. Köztük egy esztergomi férfit, akinek még jogosítványa sem volt.

A rendőrök kedden 0 óra 28 perckor Esztergomban, a Galagonyás úton ellenőriztek egy gépkocsivezetőt. A 20 éves esztergomi lakos elismerte, hogy mielőtt a járműbe ült, fogyasztott alkoholt. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a gépkocsi műszaki érvényessége lejárt, továbbá kötelező felelősségbiztosítása sincs. A pozitív mérést követően az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították.

Az oroszlányi rendőrök ezen a napon 9 óra 42 perckor Dadon igazoltattak egy 49 éves helyi lakost. A férfit szondáztatták és a mérés pozitív eredménye alapján mintavételre előállították. Részére közigazgatási bírságot szabtak ki.

A komáromi rendőrök mintavételre előállították azt a férfit, aki szintén a fenti napon 9 óra 45 perckor az M1-es autópályán vezette szeszes italtól befolyásolt állapotban járművét. A 22 éves fiatalember részére közigazgatási bírságot szabtak ki.

A tatabányai rendőrök szerdán éjfélkor igazoltattak Tatabánya belterületén egy segédmotorral közlekedő 22 éves férfit, aki vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A fiatallal szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították. Részére közigazgatási bírságot szabtak ki.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.