Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Július 11. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/várszínház

Lady Gaga a Várszínházban

Lady Gaga a Várszínházban

Az Esztergomi Várszínház 2020-as idényében szerdánként népszerű zenés-táncos filmeket vetít.

A Vár a mozi! sorozat nyitó előadása rögtön egy világsiker, mégpedig a Bradley Cooper (aki egyben a rendező is) és Lady Gaga főszereplésével bemutatott Csillag születik - olvasható a Várszínház közösségi oldalán.

A történet a popkultúra oltárán feláldozott magánélet és egy édes-bús szerelem váltakozásáról szól. A produkció leplezetlenül ábrázolja a nagyvilág színpadai mögött meghúzódó és a közönség által talán kevéssé ismert hátteret, melyben teljesítési és érvénysülési vágy, alkohol- és drogfüggőség, valamint depresszió cakkozzák a reflektorfényben élő tehetségek életét. A nézők egészen a film végéig találgathatják, hogy a középkorú gitáros-énekes férfi és pályája elején lévő fiatal énekesnő szerelme beteljesül-e. A 2018-as hollywoodi filmben a drámát jelentő próza mellett fantasztikus, érzelmes dalok szólnak a színésznek sem utolsó popdíva Lady Gagától és az énekes-gitárosnak is kitűnő sztárszínész Bradley Coopertől.

Az előadás július 15-én, szerdán 21:00-kor kezdődik. Jegyek a helyszínen az előadás előtt válthatók.

Honlap: esztergomivarszinhaz.hu Facebook: Esztergomi Várszínház. (Rossz idő esetén a helyszínről ugyanitt lesz információ.)A

A teljes évad programja ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT