Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 12. 05:00, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/Illusztráció: police.hu

Letartóztatták a három esztergomi rablót

Letartóztatták a három esztergomi rablót

A gyanúsítottak Esztergomban raboltak ki két férfit.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, két férfit rabolt ki T. Ferenc, Sz. Mihály és G. Anita október 9-én hajnalban Esztergomban.

Az egyik férfi ököllel többször megütötte az egyik sértettet, a földre rántva is bántalmazta, miközben a nő kivett a sértett nadrágja zsebéből 200 ezer forintot. A földre rántott sértett a másik zsebében tartott 93 ezer forintját kivette és a szájába tette, hogy ezzel próbálja megakadályozni annak elvételét, de a nő a sértett szájából is megpróbálta kitépni a pénzt. Ezután a nő is bántalmazta a földön lévő sértettet.

Mindez idő alatt a másik férfi gyanúsított a másik sértettet a földre nyomta, lefogta és a nadrágja zsebéből kivette a 340 ezer forint értékű mobiltelefonját és azt a saját zsebébe tette - közölte az ügyészség.

A három elkövető ezután elmenekült a helyszínről.

Az esztergomi rendőrök amint tudomást szereztek a bűncselekményről, elkezdték az elkövetők felkutatását. Az adatgyűjtés során azonosították, és még aznap délelőtt elfogták, majd előállították mind a három személyt. Ellenük csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt indítottak büntetőeljárást.

A gyanúsítottakat a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezésére az illetékes ügyészség indítványt tett a letartóztatásukra, amit a bíróság október 11-én elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT