Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Szeptember 20. 10:04, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Mindenkit átvert, lopott dallal villogott az X-Faktor-os

Mindenkit átvert, lopott dallal villogott az X-Faktor-os

Hamar lebukott Seyfried.

Seyfried Dániel Fred, x-faktoros versenyző úgy fogalmazott a népszerű tehetségkutató műsor válogatóján, hogy egy saját szerzeménnyel szeretné levenni a lábáról a mentorokat, melynek zseniális szövegét a saját élete ihlette.
Később derült csak ki, hogy az énekes átverte a mentorokat és a közönséget is.
Itt látható a mű:

Kétségkívül hiteles és meggyőző volt a produkció, talán néhol túl részletező is. Seyfried ugyanis arról énekelt, hogy barátnője részegen, véreres szemekkel telehányja a vécét. Az adás után viszont megdöbbentő hírek kaptak szárnyra: Fred barátja, Zsolt szerint egyszerűen ellopta a dalt tőle az énekes.
A Comment.com blogon tették közzé azt a videót, amelyet tavaly töltöttek fel a Youtube-ra, és egy az egyben az X-Faktorból megismert dalt énekli rajta a Zsökény becenevű fiatalember, ugyanúgy egy szál gitárral, csak éppen egy kocsma teraszán ülve.
A blogposzt alatt hamarosan bejelentkezett Zsökény, és hozzászólásában rántotta le a leplet az igencsak furcsa egybeesésről.
„Helló mindenki! Kökény Zsolt vagyok, és röviden szeretném tisztázni a történteket.
Fredet ismerem évek óta, én írok dalokat, ő nem, viszont szereti, amiket én kreálok. Ebben nincs semmi gond. Amikor egy este mondta, hogy tovább jutott a Faktorban, én örültem, de hozzáfűzte, hogy az én dalommal, és ekkor már nem voltam túl vidám. Ugyanis minden elérhetőségem megvolt neki és nem szólt előre. Ha azt mondta volna, hogy szeretné játszani ott, nem mondtam volna, hogy ne! Sőt azt hiszem, az első sorból csápoltam volna. Az meg, hogy a saját dalaként lett aposztrofálva gáz, de erről remélem, majd ő elmondja a frankót! Amúgy tegnap este végre meghallgattam, és azt kell mondjam, ütött a dal! Egy-két hibától eltekintve jól nyomta – fogalmazott Zsolt a Comment.com-on.
Az Új Ász az egyik x-faktoros stábtagtól megtudta, hogy bár a műsorban nem volt hallható, hogy Fred azt mondja, ez az ő dala, a helyszínen mégis elhangzott a kijelentés.
– Végül csak azt vágták be, hogy azt mondja: a barátnőjéről szól a dala, de a stábból többen is hallhatták, hogy azzal büszkélkedett, ő írta a nótát. Nem tudjuk, mi értelme volt a hazugságnak, tényleg igaza van az ismerősének – mondta a neve elhallgatását kérő informátor.
A fiatal énekest lapzártánkig nem sikerült utolérnünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.