Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Augusztus 23. 11:36, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Morvai Krisztina megtámadta A mi kis falunk forgatási engedélyét Pilisszentléleken

Morvai Krisztina megtámadta A mi kis falunk forgatási engedélyét Pilisszentléleken

A mi kis falunk sorozat forgatási engedélyének visszavonását követeli Morvai Krisztina politikus. A producer szerint viszont a helyiek szeretik a stábtagokat, és még bevételi forrás is nekik a forgatás.

Számtalan fotót posztolnak a pilisszentlélekiek A mi kis falunk színészeivel, forgatásáról, sőt még statisztaszerepeikről is. Ráadásul az ország távolabbi pontjairól érkezők is megismerték a települést, hiszen Pajkaszeg miatt népszerű lett Pilisszentlélek.

Morvai Krisztina ennek ellenére megtámadta az RTL Klub sikersorozatának a forgatási engedélyét. Érintettsége az ügyben, hogy a jogász, európai parlamenti képviselő tavaly vett egy hétvégi házat Pilisszentléleken.

A pestisracok.hu cikke szerint azt állítja, hogy a három éve tartó forgatássorozat élhetetlenné teszi a falu mindennapjait. Hozzátette, szerinte mindenkinek – ahogy fogalmazott – "a végtelenül ízléstelen, primitív, népbutító" sorozat forgatásához kell igazodnia. Mindezt hivatalos levélben az önkormányzatnak és a kormányhivatalnak is jelezte. Hangsúlyozta, hogyha nem vonják vissza a forgatási engedélyeket, akkor kész akár polgári engedetlenségi akciót is szervezni.

A lakók az egyik producer szerint viszont örülnek a stábnak, örömmel statisztálnak, sőt még süteményt is sütnek a tagoknak. Emellett a comment.blog.hu-n kifejtette, hogy csapatuk egy részét is Pilisszentléleken szállásolják el, kivesznek ugyanis nekik házakat, szobákat, ami bevételi forrást jelent a lakosoknak. Sőt emellett a belső helyszíneket is kibérelik a forgatásokhoz.

A producer véleménye, hogy ez Morvai Krisztina magánakciója személyes sértődöttségét követően. Egy jelenet felvételekor ugyanis megkérték a politikus házát felújító munkásokat, hogy egy rövid ideig ne zajongjanak, bár mint mondta, ezt akár meg is tagadhatták volna.

Egy pilisszentléleki kommentelő szerint is a helyiek szeretik a sorozatot, sőt bárki statisztálhat is benne pénzért. Emellett pestisracok.hu cikkéhez fűzött hozzászólásában kitért arra is, hogy nagyon barátságos a stáb, a boltnak és a kocsmának nagy forgalmat hoztak. A focipályát is újra lehet használni és tisztább is a falu.

Szeptember elsején jön a 3. évad!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.