Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Június 08. 06:30, hétfő | Helyi

Nem marad el az idei szezon a Várszínházban

Nem marad el az idei szezon a Várszínházban

Július 4-én indulnak az előadások a szabadtéri teátrumban.

A koronavírus-járvány miatt sokáig bizonytalan volt, hogy megtarthatóak-e a szabadtéri rendezvények, köztük a színházi előadások, a járványhelyzet folyamatos javulása miatt azonban elhárulni tűnnek az akadályok.

Horányi László

Horányi László színművész, a Várszínház direktora lapunknak elmondta: készülnek az idényre, júlisu 4-én Hubay Miklós Római karnevál című darabjával kezudődik az idei szezon. Az előadás a marosvásárhelyi Spectrum Színház, a Soproni Petőfi Színház, a Zentai Magyar Kamaraszínház és az Esztergomi Várszínház közös produkciója, rendezője aJászai Mari-díjas Pataki András.

Az előadások során az aktuális járványügyi előírásokra kiemelten figyelnek majd, így előfordulhat, hogy kevesebb nézőt fognak majd tudni fogadni, érdemes lesz tehát elővételben megvásárolni a belépőket.

Az előadások a meszokott péntek-szombati napokon zajlanak majd, ám a korábbi évektől eltérően nem augusztus 20-án, hanem a hónap legvégén zárul majd a mostani szezon.

Egészen pontosan a "Nemzeti Összetartozás Évadja", hiszen a 2020-as idény ezen név alatt valósul majd meg.

Ami az előadásoakt illeti, a részletekre még kicsit várni kell, de az már most biztos, hogy a Várszínháztól megszokott színvonalas előadások érkeznek majd Esztergomba idén is.

A részletes program, a jegy-elővásárlásokkal kapcsoaltos információk miatt érdermes nyomon követni az Esztergomi Várszínház közösségi oldalát, ahol hamarosan bővebb tájékoztatás is olvasható lesz az idei idéynről és a produkciókról.

Természetesen ahogy eddig, úgy idén is itt, az infoesztegom.hu oldalon közzétesszük majd a legfrissebb információkat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.