Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Augusztus 08. 08:40, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Összesen 50 szabályszegőt büntettek meg a belvárosban

Összesen 50 szabályszegőt büntettek meg a belvárosban

Közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak az esztergomi rendőrök a közterület-felügyelet munkatársaival közösen, amelynek során a megállási és várakozási tilalmak megszegését helyezték előtérbe.

Folyamatosan szervez közlekedésrendészeti ellenőrzést az Esztergomi Rendőrkapitányság és az esztergomi közterület-felügyelet annak érdekében, hogy felhívják a közlekedők figyelmét a közlekedési szabályok betartására. A legutóbbi ellenőrzést augusztus 3. és 7. között Esztergom belvárosának közterületein hajtották végre, kiemelt figyelmet fordítva a megállási és a várakozási tilalom szabályainak megszegőire. Az ellenőrzések során az egyenruhások 50 szabálysértővel szemben szabtak ki helyszínbírságot.

A közlekedők az Esztergomi Rendőrkapitányság területén folyamatosan számíthatnak hasonló ellenőrzésekre. A rendőrség kéri az állampolgárokat, hogy minden esetben a szabályokat betartva, kellő körültekintéssel vegyenek részt a közúti közlekedésben! - közölte a rendőrség.

Korábbi cikkek:

Két kocsi ütközött a belvárosban

Letartóztatták a sorozatbetörőt

Elfogtak egy pilismaróti rablót

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT