Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Július 19. 07:35, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Öten is piásan vezettek – egyikük balesetet is okozott

Öten is piásan vezettek – egyikük balesetet is okozott

Öt ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból térségünk rendőrei az elmúlt 24 órában. Egyikük balesetet is okozott.

A rendőrök kedden 9 óra 45 perckor Tatabányán a Vadász úton ellenőriztek egy balesetet okozó gépjárművezetőt. A férfit szondáztatták, majd ittasság gyanúja miatt mintavételre előállították a rendőrkapitányságra.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Nyergesújfalu Rendőrőrs járőrei 11 óra 40 perckor Süttőn ellenőriztek egy 68 éves járművezetőt. A férfit szondáztatták, majd a pozitív eredmények alapján mintavételre előállították és részére közigazgatási bírságot szabtak ki.

Még ezen a napon 23 óra után pár perccel a rendőrőrs járőrei Nyergesújfalu területén ellenőriztek egy járművezetőt, akinél szintén ittasság gyanúja merült fel. A férfit szondáztatták és a mérési eredményeket követően a vezetői engedélyét is elvették.

A dorogi rendőrök ugyanezen a napon Tokodon ellenőriztek egy 62 éves járművezetőt. A nőt szondáztatták és a pozitív eredmény alapján a rendőrkapitányságra előállították, a vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

A Komáromi rendőrök 17 óra után pár perccel a városban ellenőriztek egy 54 éves férfit. A helyi lakosnál ittasság gyanúja merült fel, ezért őt a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.