Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Május 11. 07:53, kedd | Helyi
Forrás: Hernádi Ádám Facebook

Pro Urbe Esztergom kitüntetést kapott Abe Yoshinobu a Suzuki távozó vezérigazgatója

Pro Urbe Esztergom kitüntetést kapott Abe Yoshinobu a Suzuki távozó vezérigazgatója

Május 10-én Hernádi Ádám polgármester Pro Urbe Esztergom-díjjal ismerte el Abe Yoshinobu úrnak, a Magyar Suzuki Zrt. április végén távozó vezérigazgatójának Esztergomért végzett kiemelkedő tevékenységét.

A járványügyi helyzet miatt szűk körben megtartott ünnepi eseményen részt vett Dr. Völner Pál országgyűlési képviselő, Erős Gábor alpolgármester és Dr. Alberti Péter képviselő is.

Abe úr előtt már hosszú és sikeres nemzetközi út állt, mielőtt 2016-ban városunkban megkezdte volna a Magyar Suzuki Zrt. irányítását. A vállalatcsoporton belül vezetőként tevékenykedett többek között Japánon kívül a Közép- és Dél-amerikai piacokon, Észak-Amerikában, Kanadában Indiában, Pakisztánban és Angliában is. Magyarországra érkezése előtt a Suzuki Europe elnöki tisztét töltötte be.

Abe Yoshinobu hamar beilleszkedett az esztergomi gyár közösségébe. Jó kapcsolatot épített ki kollégáival, és vezetése alatt még összehangoltabb, hatékonyabb és innovatívabb lett az üzem, amely kiemelkedő eredményeiken is meglátszott.
Vezetése alatt városunk azt tapasztalhatta, hogy fontos számára, hogy a vállalat fejlesztése, az üzemi dolgozók közösségének építése, igazi nagy családdá válása mellett a Suzuki ne csak Esztergom és környéke gazdasági életének fellendítésében vállaljon szerepet, hanem kulturális életének felpezsdítésében is. A Magyar Suzuki Zrt. Abe Yoshinobu vezetésével stabil szövetségesként jó szívvel támogatott minden Esztergomért, az esztergomiakért tett törekvést.
Fenti munkássága elismeréseként Esztergom Város Önkormányzata úgy döntött, hogy Pro Urbe Esztergom- díjjal jutalmazza a vezérigazgató úr városunk érdekében végzett tevékenységét.

„A mai napon Pro Urbe Esztergom kitüntetést adtam át Völner Pál országgyűlési képviselő társaságában a Magyar Suzuki Zrt. távozó vezérigazgatójának, Abe Yoshinobunak. Vezetése alatt Esztergomban a japán és magyar szakemberek együttműködése nyomán születtek azok az eredmények, melyek a világ élvonalában tartják a Suzukit. Egész városunk nevében köszönöm Abe Yoshinobu vezérigazgató úr 2016 óta tartó esztergomi munkáját!”- írta Hernádi Ádám Facebook oldalán.
Abe Yoshinobu a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét a Suzuki-Csoporton belül.

Fotók: Hernádi Ádám Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT