Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Január 15. 08:09, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Pultosnőre és a vendégekre támadt, felvette a kamera - VIDEÓ

Pultosnőre és a vendégekre támadt, felvette a kamera - VIDEÓ

Vádat emeltek azzal a szegedi férfival szemben, aki ittas állapotban a pultosnőre, és a nő védelmére kelt vendégekre támadt.

A férfi 2019. november elsején az esztergomi kocsma kerthelyiségében ittas állapotban elaludt. A pultosnő a férfit három alkalommal is felrázta, és megkérte, hogy ne ott aludjon. Az elkövető ezt zokon vette, ezért a harmadik alkalommal megfogta és megrántotta a pultosnő pólóját. A nő segítségére sietett a szórakozóhelyen jelenlévő egyik férfi vendég, aki közéjük állt. Az ittas férfi azonban őt lökdöste, ezért a lökdösött férfi igyekezett lefogni a vádlottat, hogy megakadályozza abban, hogy őt ütés érje. Két másik férfi vendég is próbálta a dulakodó férfit lefogni – közölte az ügyészség.

Az elkövető ordítozva az általa lökdösött férfit egy üveg hamutartóval fejbe dobta, ezután ököllel is meg akarta ütni, de a sértett elhajolt. Az ittas férfi egy másik férfit a fején egy kemény tárggyal ütött meg, a további ütéseket sikerült kivédenie. Az elkövető egy harmadik férfinak a kezét próbálta megharapni, majd a combján ütötte meg. A megütött, illetve fejbe dobott két férfinak egyaránt nyolc napon belül gyógyuló sérüléseik keletkeztek, emiatt nem kérték az elkövető megbüntetését.

Az esztergomi rendőrök a bejelentést követő perceken belül a helyszínen elfogták az elkövetőt.

A férfi többszörös visszaeső, őt a bíróság 2018-ban lopás bűntette miatt 2 év 6 hó fegyházbüntetésre ítélte, amelyből 2019. május 27-én szabadult.

Az ügyészség a benyújtott vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a vádlottat börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

Korábbi cikkek:

Felborult egy autó a 10-es úton

Megint kitörték a sorompót, amit pár napja - FOTÓK

Még egy baleset történt

Emlékszik a zátonyra futott hajóra? - VIDEÓ-FOTÓK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT