Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Április 26. 05:01, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Rengeteg program vár minket a hétvégén Esztergomban! Mutatjuk!

Rengeteg program vár minket a hétvégén Esztergomban! Mutatjuk!

A hétvégi programajánlót az Esztergom és Térsége Turisztikai Egyesület állította össze.

A hétfővel és keddel kiegészült hosszú hétvégén viszonylag sok program lesz Esztergomban és térségében. A főszerepet természetesen a majálisokhoz kapcsolódó események adják, de több kiállítás is színezi az előttünk álló napokat.

Április 29-én, vasárnap a családokat várják a szentgyörgymezői Hunyadi utcába, ahol focikupa mellett számos gyerekprogram, így például légvárak, sportbemutatók, lovagoltatás, kisvasút, arcfestés várja egész nap kicsiket és nagyokat.

Ugyancsak április 29-én, vasárnap a Nagy-Duna sétányon a Rugby Club Hotelben kezdődik a háromnapos majális ünnep. 13 órától nyílik az Akkor és most című járműkiállítás, 16 órától Vastag Tamás, fél 6-tól a Blues and Roll, majd 21 órától a Ganxsta Zolee és a Kartell lép a színpadra.

Április 30-án, hétfőn a Rugby Club Hotelben folytatódnak a programok, kiegészülve a Riska élménypark kínálatával, ahol olyan különleges kihívásokban tehetik próbára ügyességüket a bátor vállalkozó szellemű egyének, mint például tehénfejés, darts foci vagy ugrálóvár. A szabadtéri programsorban 14 órától táncbemutatók, 16 órától az Annus & Doma Acoustic, 19 órától a TNT szórakoztatja a publikumot. A Kis-Dunán tartandó hagyományos lampionos felvonulás fél 9-kor lesz, a tűzijátékban 22 órakor lehet gyönyörködni, végül pedig fél 11-kor a P.A.S.O. együttes koncertje zárja a napot.

Május 1-jén az egész napos állandó kiállítás és játszóházak kínálata mellett 14 órától Oszvald Marika műsora lesz látható-hallható, majd fél 4-től az After Queen, 18 órától pedig Dér Heni lép a színpadra.

Szintén május 1-jén, Dömösön tartják a hagyományos majálist, mégpedig a kempingben, ahol az egész napos tradicionális ünnepi dínom-dánom, sok zenével, izgalmas produkciókkal várja a településre látogatókat és a helyi közönséget.

Címkék: majális, program

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.