Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Június 23. 09:47, vasárnap | Helyi
Forrás: police.hu

Robbantással fenyegetőzött egy lány és egy férfi Esztergomban

Robbantással fenyegetőzött egy lány és egy férfi Esztergomban

Az esztergomi nyomozók egy 14 éves lányt és egy 38 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

Bejelentés érkezett a rendőrségre június 21-én 13 óra körül, hogy egy esztergomi gyárban bomba fog robbanni. A rendőrök azonnal megjelentek a helyszínen és megkezdték a gyár kiürítését, és a bombakutató rendőrök a gyár átvizsgálását. Az Esztergomi Rendőrkapitányság a bejelentés alapján közveszéllyel fenyegetés miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendőrök a rendelkezésre álló adatok alapján még ezen a napon 16 óra 30 perckor előállították a 14 éves komáromi fiatalt, majd 18 óra után pár perccel a 38 éves B. Istvánt is, aki a gyanú szerint felbujtóként vett részt a bűncselekmény elkövetésében. A rendőrök azt a telefont is lefoglalták, amiről a bejelentés történt. Az esztergomi nyomozók mindkét személyt gyanúsítottként kihallgatták. B. Istvánt a kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték, hogy az illetékes ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT