Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Június 21. 09:36, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Szenzációval készül a Duna Múzeum

Szenzációval készül a Duna Múzeum

Igazi szenzációval, számtalan programmal és még Fröccsterasszal is készül a Duna Múzeum a szombati Múzeumok Éjszakájára.

„Interaktív hajómakett kiállításunkat ebben a formában még nem mutattuk be a múzeum történetében, mi mégis lapot húzunk a 19-re és morzejátékkal, zászlójelzésekkel is kombináljuk a látnivalókat. Az okoshomokozó, mely egy projektor segítségével a terepasztalon azonnal láthatóvá teszi a domborzati színeket és a víz útját, valószínűleg gyerekek és apukák kedvence lesz szombaton” – közölték a múzeum munkatársai a szombati Múzeumok Éjszakája előtt.

A tavalyi nagy siker után idén ismét lesz kertmozi, mely során a Vad Balaton című természetfilm esztergomi premierje sokak kíváncsiságát felkeltheti. A köztes időket két tehetséges fiatal zenész, Annus és Doma tölti majd ki fülbemászó dallamokkal.
A Fröccsterasz idén is működik, és ha kicsit matekoznak a vendégek, gyorsan rájönnek: a megváltott felnőtt jegy 1000 forintjából 400-at mindjárt le is dönthet a torkán minden kultúrára szomjazó felnőtt.

A gyerekek esetében is érdemes számolni, az 500 forintos jegyből is lejön a 300 forintos must-spricc ára, amit minden – Duna Múzeumban jegyet vásárló - vendégnek felszolgálnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.