Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Január 16. 05:00, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Tagadja, hogy kivégezte nagyapját az Esztergomban elfogott férfi - VIDEÓ

Tagadja, hogy kivégezte nagyapját az Esztergomban elfogott férfi - VIDEÓ

Féltékeny volt nagyapjára, ezért bedrogozva elvágta a torkát Zuglóban. Majd Esztergomig menekült, ahol végül elfogták. Most azt állította a bíróságon, hogy ártatlan.

A férfi azt hitte, hogy a nagyapja szemet vetett a feleségére, ezért a viszonyuk már régóta nem volt jó. Két évvel ezelőtt azonban megpróbáltak kibékülni, de ennek lett a gyilkosság a vége. Az unoka minden előzmény nélkül elvágta nagyapja torkát, miután egy parkolóban találkoztak.

Hajtóvadászat során végül Esztergomban fogták el

2019. február 16-án kora este egy gyorsétteremben ettek, majd az idős férfi autójában ültek a főváros XIV. kerületében, a Nagy Lajos király útján, egy áruház parkolójában. A vádlott közös italozás után egy éles eszközzel elmetszette nagyapja torkát, aki a helyszínen meghalt. Unokája elmenekült, hajtóvadászat után Esztergomban fogták el a rendőrök. Az egyenruhások úgy találtak rá a gyanúsítottra, hogy az autó átkutatásakor megtalálták a gyorséttermi blokkot, majd visszakeresték az étterem videofelvételét, melyen jól látható volt az áldozat és unokája.

Védője bűnügyi felügyelet alá helyeztette volna

Az ügye a minap a bíróságon folytatódott, ahol most azt mondta, hogy ő ártatlan.
A férfi védője azt kérte, hogy ügyfelét vizsgálja meg elmeorvos. Korábban azonban már átesett ilyen vizsgálaton, és akkor a szakértő azt állapította meg, hogy nem merült fel semmilyen korlátozó, vagy kizáró tényező a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban – hangsúlyozta a bíró a tárgyaláson.

A védő azt is kérte, hogy a férfit helyezzék bűnügyi felügyelet alá mentális állapota miatt, de ezt a bíróság elutasította. Így letartóztatásban marad.

Az elfogás:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT