Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Április 05. 11:46, vasárnap | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

További szigorítások a Kerek-tónál

További szigorítások a Kerek-tónál

Nem csak a horgászat, de minden sport- és rekreációs tevékenység tilos a búbánatvölgyi tónál a koronavírus-járvány miatt.

További szgorításokat vezetett be a a Vasas horgászegyesület vezetősége Búbánatvölgyben.

Az egyesület tájékoztatása szerint "aVasas H.E. egyhangú kibővített vezetőségi döntésével továbbra is fenntartja korlátozó intézkedéseit, melyek szerint: a Kerek-tónál horgászni, és a tavat körülvevő területen bármilyen szabadidős tevékenységet folytatni, a kihelyezett ülő alkalmatosságokat, eszközöket használni szigorúan tilos! Az intézkedés célja a koronavírus terjedésének csökkentése, a területen sajnálatosan tapasztalt csoportos tevékenységek teljes megszűntetése.

Egyéni rekreációs sporttevékenységből fakadóan áthaladni kizárólag a zsiliptől a tó keleti parti (büfé irányából nézve túloldali) területén lehetséges. Munkavégzés céljából a Kerektavi Természetház építése tovább folyik. A Vadkacsa büfé szintén zárva tart. A Kerek-tó területe nem közterület, a Pilisi Parkerdő Zrt. tulajdona. A fent leírt szabályok betartását a Vasas H.E. rendészeti feladatokat ellátó halőrei, valamint az illetékes rendvédelmi szervek ellenőrzik.

Döntésünk a tulajdonos PPZrt. vezérigazgatója, Esztergom város polgármestere, Búbánatvölgy önkormányzati képviselője és a KEMHESZ elnöke egyetértésével született. Mindannyiunk egészsége érdekében megértésüket köszönjük! A határozat visszavonásig érvényes" - áll a mai közleméynben

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT