Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Június 29. 07:41, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Újra bevetésre készek a diákrendőrök Esztergomban

Újra bevetésre készek a diákrendőrök Esztergomban

Idén is meghirdette a rendőrség Student Police programját, mely során a tanulók az idegenforgalmilag frekventált területeken végzik önkéntes munkájukat a megye városaiban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság idén is meghirdette Student Police programját. A rendőrök olyan fiatalok jelentkezését várták, akik a nyári idegenforgalmi szezonban segítik az Esztergomba, Tatabányára és Tatára érkező turistákat és értékeik megóvását.

A középiskolások „szolgálatba lépésük” előtt bűn- és baleset-megelőzési felkészítést kaptak a helyi rendőröktől. A diákok betekintést nyertek a rendőrség munkájába és teljesítik az érettségihez szükséges közösségi munkát. A 22 fiatal egységes pólót visel és a rendőrség által biztosított figyelemfelhívó szóróanyaggal járják a városok és a strandok területét. Napi munkavégzésüket a rendőrök koordinálják, tőlük kapják meg reggelente az eligazításokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.