Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2019. Február 27. 08:59, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - Fotó: katasztrófavédelem

Sorban csaptak fel a lángok térségünkben

Sorban csaptak fel a lángok térségünkben

Tarló, gaz, aljnövényzet, száraz fű, vagy bozótos égett hétfőn térségünk több településén is. Több esetben is nagy kiterjedésű területeken keletkeztek szabadtéri tüzek.

Kesztölc határában 3,5 hektáron, Nyergesújfalun három helyen is 1 hektáron gyulladt meg az aljnövényzet. Kisbéren tarló, Bajóton, Süttőn, Tokodaltáró külterületén, valamint Nagyigmánd és Kocs közötti területen pedig száraz fű, gaz égett.

A hivatásos, az önkormányzati és az önkéntes tűzoltók minden esetben puttonyfecskendő és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat, személyi sérülés sehol sem történt - közölte a katasztrófavédelem.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Augusztus 16. 09:58, péntek | Helyi

RENDŐRKÉZEN A KIFOSZTÓ

A nyomozók őrizetbe vettek egy nyergesújfalui lakost, aki egy alvó férfit, illetve egy védekezésre képtelen, idős nőt szemelt ki arra, hogy elvegye az értékeiket.

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán