Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2017. Március 23. 11:29, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu/police.hu

Sorozatosan padkázott autójával Esztergomban – persze ittas volt, de akadt más meglepő

Sorozatosan padkázott autójával Esztergomban – persze ittas volt, de akadt más meglepő

Egy autósra figyeltek fel a rendőrök szerdán este Esztergomban. Kanyarodás közben többször hajtott a padkára. Kiderült, hogy ittas volt. Azon viszont jobban meglepődtek, hogy sosem volt jogsija az 50 éves férfinak.

Soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel az a dunaújvárosi lakos, akit az esztergomi rendőrök szerdán 21 óra 40 perckor igazoltattak. Az 50 éves férfi Esztergom belvárosában haladt járművével, azonban több alkalommal is kanyarodás közben az útpadkára hajtott és baleseti veszélyhelyzeteket teremtett. A rendőrök a férfit ittasság gyanúja miatt mintavételre előállították.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Augusztus 16. 09:58, péntek | Helyi

RENDŐRKÉZEN A KIFOSZTÓ

A nyomozók őrizetbe vettek egy nyergesújfalui lakost, aki egy alvó férfit, illetve egy védekezésre képtelen, idős nőt szemelt ki arra, hogy elvegye az értékeiket.

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán