Városlista
2024. június 21, péntek - Alajos

Cégregiszter | Sport, szabadidő

Neuzer Kerékpár

Esztergom Ipari Park 20377/24 hrsz.

NEUZER Kerékpár Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A 100 százalékban magyar tulajdonú NEUZER Kerékpár Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – melynek jogelődje 1987-ben alakult meg – 1996-ban jött létre. Fő tevékenysége kerékpárok gyártása, amely három fő technológiai területre osztható: kerékfűzés és -centírozás, vázfestés és végszerelés, valamint alkatrész és készáru raktározás.

A Neuzer kerékpárgyár termékskálája átfogó, lefedi ugyanis a teljes funkció- és méretskálát, így hegyi /MTB/, országúti /trekking/, verseny, városi, BMX, illetve gyermek kerékpároktól kezdve a speciális célú, például teherhordó kerékpárokig mindenféle biciklit gyárt NEUZER márkanéven. A vállalat saját fejlesztésű és tervezésű kerékpárokat készít, melyeket kizárólag saját szervezetének közreműködésével értékesít.

Az ország legnagyobb, magyar tulajdonú, független kerékpárgyára teljes kapacitáson 130 főnek ad munkát és évente 140 ezer kerékpár legyártására képes. A gyár az Esztergomi Ipari Parkban működik, ahová egy nagyberuházást követően költözött az üzem 2012 tavaszán.

NEUZER Kerékpár Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A telephelyfejlesztés a technológiai megújulást követően a kapacitást is növelni tudta a gyár, mely naponta akár 800 darab kerékpár legyártására képes.
A fejlesztések lehetőséget biztosítottak a termékszínvonal érdemi javítására is, ennek eredményeként pedig a kerékpárpiac prémium szegmensében is megjelentek a Neuzer Kft. által gyártott biciklik.

A Neuzer cégcsoport Magyarországon több mint 170 főt foglalkoztat, forgalma 2011-ben meghaladta a 3,6 milliárd forintot. A cégcsoport tagja a Marosvásárhelyen működő Neuzer Románia, ahol összeszerelő üzem és nagykereskedelmi raktár is működik. A romániai leányvállalat évente 9500 kerékpárt értékesít.

A Neuzer Kft. ezen felül Csepelen működtet egy nagykereskedelmi raktárat is, valamint a dorogi hanglemezgyár területén raktározási tevékenységet folytat és egy munkásszállót is üzemeltet a környék nagyvállalatainak.
A NEUZER kerékpárok formabontó megjelenésük, megbízhatóságuk és kitűnő ár-érték arányuk folytán komoly piaci elismerést vívtak ki. Az Esztergomban gyártott évi mintegy 100 ezer kerékpár közel 50 százalékát exportálja a cég az Európai Unió számos országába.

NEUZER Kerékpár Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Neuzer cég által kínált ALTRIX Premium és ALTRIX Basic kerékpáros alkatrész és kiegészítő család minőségi megoldást kínál a kerékpárosok sokféle igényeire. A belföldi forgalmazói kínálat kiegészítése céljából a Neuzer Kft. több kerékpár és kiegészítő gyártó világcég kizárólagos magyarországi terjesztőpartnere (GT és Giant kerékpárok, UVEX, SUN Ringlé, TACX, Michelin, Suntour, Velo, Alligator, Lookin, Polisport, Novatec, Alhonga). Ezen kívül forgalmazza még az ismertebb márkák közül a Selle Royal, Herrmans, Smart, Sigma Sport, KMC termékeit is. A Neuzer cég termékei jelen vannak a hazai kerékpár kiskereskedelem majd minden szaküzletében.

A céget megalakulása óta a cég fő tulajdonosa, Neuzer András vezeti.

„Talán nektek is feltűnt: újabban egyre többen kerékpároznak. Az okát csak találgathatjuk. A saját erőből való előrejutás öröme? Fizikai képességeink próbára tétele? Az elfordulás az egyre drágább és káros autózástól? Az emberléptékű élet igénye? A környezettudatos magatartás előretörése?

Mindegy mi legyen is az ok, a bringázás divatba jött.

A Neuzer-nél a kerékpár a szenvedélyünk. Szeretünk bringázni is, és olyan bringákat készíteni, melyekkel kiteljesedik a két keréken közlekedés öröme.

Katalógusunk megtekintése első benyomást ad sokszínű kínálatunkról. „Élőben” szakkereskedőinknél ismerhetitek meg kerékpárjainkat, alkatrész kínálatunkat, ahol nem csak tanácsot kaptok az „igazi” bringa kiválasztásához, hanem szuper szervizelést is – hogy a kerékpározás mindig felhőtlen élmény lehessen.

Egyébként: mi is a különleges a bringáinkban? Menjetek egy kört velük, érezni fogjátok!”

Neuzer András

A Neuzer Kft. a magyar rögbisport egyik legnagyobb támogatója, az Esztergomi Vitézek Rugby SE legnagyobb szponzora, valamint az esztergomi Rugby Club Hotel működtetője.

NEUZER Kerékpár Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Neuzer Kft. Márkaboltja az Altrix Sport Bolt

NYITVATARTÁS:

Cím: 2500 Esztergom Kossuth Lajos út 65.
H-P:9.00-17.00
Tel.: 36-33-502175
Szo.:9.00-12.00
Mobil: 36-20-5307946
e-mail:bolt@neuzer-bike.hu
Facebook: www.facebook.com/sportbolt.altrix

Az Altrix Sport Bolt akciókkal várja a vásárlókat!

kapcsolat