Városlista
2022. augusztus 8, hétfő - László

Hírek

Fülöp-szigeteki látogatók Esztergomban
2013. December 14. 08:02, szombat | Helyi

Fülöp-szigeteki látogatók Esztergomban

Pénteken a Fülöp-szigeti Köztársaság budapesti külképviselete látogatott Esztergomba. Eleanor L. Jaucian nagykövetasszony és a kíséretében érkezők a Városházán baráti beszélgetést folytattak Tétényi Éva polgármesterrel.

India nagykövete az esztergomi könyvtárban
2013. Március 17. 08:10, vasárnap | Helyi

India nagykövete az esztergomi könyvtárban

India magyarországi nagykövete, Gauri Shankar Gupta tart előadást kedden az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárban Ember, környezet és fejlődés témában.

2012. Május 22. 14:13, kedd | Külföld

Sürögnek az atomkísérleti telepen

Észak-Korea fokozta a munkálatokat atomkísérleti telepén az elmúlt hónapban – derült ki műholdfelvételek elemzéséből egy nappal az után, hogy Washington képviselője óva intette Phenjant egy újabb nukleáris kísérlettől.

2012. Május 17. 07:19, csütörtök | Sport

A láng, Beckham és a „többiek”

David Beckham sztárlabdarúgó is tagja annak a bizottságnak, amely pénteken Athénból Nagy-Britanniába viszi a londoni olimpia lángját.

2012. Április 17. 14:21, kedd | Bulvár

Natalie Portman stílust vált

Natalie Portman tavaly júniusban adott életet első gyermekének, Aleph-nek, akinek az édesapját a Fekete hattyú forgatásán ismerte meg.

2011. Szeptember 23. 14:13, péntek | Külföld

Történelmi pillanat magyar idő szerint délután fél hatkor

Mahmúd Abbász palesztin elnök pénteken magyar idő szerint délután fél hatkor, ENSZ-közgyűlési beszéde előtt átadja New Yorkban Ban Ki Mun ENSZ-főtitkárnak a palesztin felvételi kérelmet.