Városlista
2021. szeptember 16, csütörtök - Edit

Hírek

2021. Szeptember 08. 16:42, szerda | Helyi

Szülőjogsi – Ingyenes szülőfelkészítő foglalkozások a Máltaiban

 Szülőjogsi – Ingyenes szülőfelkészítő foglalkozások a Máltaiban

Minden szülő a legjobbat szeretné adni a csöppségnek, mégis, keveseknek adatik meg, hogy elég jó szülőnek érezze magát.

A Szülőjogsi csoportot azért hívtuk életre, hogy legyen egy fórum, ahol a szülői kihívások előtt álló anyukák és apukák elmondhassák kétségeiket, kérdéseiket, félelmeiket és vágyaikat. Abban szeretnénk nektek segíteni, hogy információkkal és tapasztalatokkal felvértezve, magabiztosan, dundi gázzal vághassatok bele életetek legizgalmasabb, közös utazásába. A csoporttalálkozón a gyakorlati kérdések mellett a szülőség lelki oldaláról is beszélgetünk, mert szerintünk ez pont annyira fontos, mint a cumi/nem cumi kérdéskör.
Összesen 5 párral tudunk együtt dolgozni, ezért siessetek a jelentkezéssel. (fogado.esztergom@maltai.hu címen várjuk a jelentkezéseket.)
Az ingyenes foglalkozásokat Kovács Amália védőnő és Pfliegel Dóra képzésben lévő mentálhigiénés szakember, pár- és családterapeuta jelölt tartják. A csoportvezetők összesen 8 gyermek anyukái.

Bővebben: ITT

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 16. 07:55, csütörtök | Helyi

Horgászok napja Neszmélyen

A Komárom-Esztergom megyei Horgászegyesületek Szövetsége szombaton, Neszmélyen rendezi meg első alkalommal a megyei horgászok napját, ahol halfőző verseny is lesz, melynek fődíja a megye legjobb halfőzője kitüntető cím.

2021. Szeptember 16. 07:31, csütörtök | Helyi

Vádat emeltek az unokázós csalásban részt vevő esztergomi férfi ellen

A pénzmosás bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal az esztergomi férfival szemben, aki „unokázós” csalásból származó pénzt, utalt és utaltatott át külföldre.

2021. Szeptember 16. 07:07, csütörtök | Helyi

Kaleidoszkóp hétvége

Környezetvédelem, Jazz, ifjúság, jó hangulat, kellemes környezet, remek muzsika. Tartalmas hétvége a Kaleidoszkóp Házban.

2021. Szeptember 15. 14:45, szerda | Helyi

Szervezett Esztergom környékén a sakk oktatás

Az Esztergomi Sakk Club továbbra is nagy hangsúlyt fektet városunkban az utánpótlás-nevelésre.