Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Szeptember 29. 07:00, vasárnap | Helyi

1 százalékból is az esztergomi sérült gyermekek és fiatalok sportolásáért

1 százalékból is az esztergomi sérült gyermekek és fiatalok sportolásáért

Megyei válogatott versenyzők, érmek, Esztergom és vonzáskörzetében élő értelmi sérült gyermekek és fiatalok részére szervezett rendszeres sportolási és versenyzési lehetőség. Ezt biztosítja a Montágh DSE.

„2011-ben az SZJA 1 százalékából befolyt összeget 367 730 forintot a sérült gyermekek felkészítésére, versenyeztetésére használtuk fel. Egyesületünk az Esztergom és vonzáskörzetében élő értelmi sérült gyermekek és fiatalok részére szervezett rendszeres sportolási és versenyzési lehetőséget. Valamennyi korcsoportnak igyekeztünk minél jobb lehetőséget biztosítani. Aktívan részt veszünk a megyei és országos rendezvényeken. A kiscsoport tagjai részére labdákat vásároltunk és biztosítottuk számukra a megyei Kapkodd a lábad versenysorozaton való részvételt. Diákolimpián számos megyei érem mellett két versenyzőnk megye válogatott lett. Válogatott sportolóink (Kara Anita és Tóth Tímea) a felkészülését segítettük s ezáltal sikeresen képviselték egyesületünket nemzetközi versenyeken.”

Montágh DSE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.