Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2020. Augusztus 12. 16:49, szerda | Helyi
Forrás: (x)

3 + 1 ok amiért böngészd online az akciós újságokat

3 + 1 ok amiért böngészd online az akciós újságokat

Annyira hozzászoktunk már a zavaró digitális marketinghez, hogy rengeteg emberben felértékelődik az akciós újságok szerepe.

Annyira hozzászoktunk már a digitális marketinghez (a bannerekhez, videós hirdetésekhez, a hírlevelekhez, különböző reklámokhoz) és az azzal járó – ha most nem kattintasz akkor majd lemaradsz – sürgető üzenetekhez, hogy rengeteg emberben felértékelődnek az akciós újságok szerepe. Nem csoda, mert sok előnyük van: összegyűjtöttünk ötöt.

1. Nincs sürgetés

Az interneten található hirdetések legnagyobb részének az egyetlen üzenete, az, hogy azonnal kattints, mert ha nem teszed meg akkor vagy lemaradsz, vagy nem jutsz hozzá a termékhez, amit megmutattunk neked. Ez hosszú távon idegőrló, és stresszes. Ezzel szemben egy Lidl akciós újság akár 1-2 hetes akciókat is tartalmaz, ezért nem szükséges azonnal döntened.

2. Ami anno postaláda, most már online

A legtöbb újságot eddig megtalálhattad a postaládádban nyomtatott változatban és de most már gyűjtő oldalon - mint például az Akcioleso.hu - elektronikus formátumban is böngészheted, ezért egyszerre praktikus és környezetbarát megoldás.

3. Visszakereshető

Rengeteg olyan – online – hirdetés van amelyik nem visszakereshető. Látsz egy hirdetést valahol egy termékről, és ha anélkül elmész az oldalról, hogy kattintanál, és eldöntenéd, hogy megvásárolnod-e akkor lehet, hogy lemaradsz az akcióról. Ezzel szemben egy online akciós újságot vissza tudod keresni akár hónapokra is, de nagyobb segítség akkor, amikor vásárolni indulsz az, hogy egyben látod az egész kínálatot.

+1: Egy újságban számtalan akció

Egy hirdetésben az interneten legtöbbször egy termékkel találkozol míg egy akciós újság akár 20-30 oldalon keresztül mutat meg neked oldalanként rengeteg terméket, ezzel sokkal nagyobb támogatást nyújt a megfelelő akciós ajánlat kiválasztásához.

Ne pazarold te sem az időt nyomtatott akciós újságok kikeresésére, hiszen az Akciólesők már megtették ezt helyetted – csak kattints a lenti linkre és az összes friss és érvényes akciós kiadvány tárt karokkal vár!

https://akcioleso.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 13. 13:08, hétfő | Helyi

SZÜK NORBERT EMLÉKKIÁLLÍTÁS

2022. június 4-én nyílt meg Szük Nobert festőművész (1970-2021) emlékkiállítása a Kapcsolatok Házában.

2022. Június 07. 10:57, kedd | Helyi

Fokozott rendőri jelenlét Dömösön és Pilismaróton

A nyári időszakban rendőri ellenőrzésre kell számítani a térségben.

2022. Június 01. 17:35, szerda | Helyi

Öten is megsérültek a dorogi balesetben

Június elsején, szerdán délután egy menetrend szerinti autóbusz és két személygépkocsi ütközött össze Dorogon, a Hantken Miksa és a Rákóczi utca kereszteződésében.