Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2020. Augusztus 12. 16:49, szerda | Helyi
Forrás: (x)

3 + 1 ok amiért böngészd online az akciós újságokat

3 + 1 ok amiért böngészd online az akciós újságokat

Annyira hozzászoktunk már a zavaró digitális marketinghez, hogy rengeteg emberben felértékelődik az akciós újságok szerepe.

Annyira hozzászoktunk már a digitális marketinghez (a bannerekhez, videós hirdetésekhez, a hírlevelekhez, különböző reklámokhoz) és az azzal járó – ha most nem kattintasz akkor majd lemaradsz – sürgető üzenetekhez, hogy rengeteg emberben felértékelődnek az akciós újságok szerepe. Nem csoda, mert sok előnyük van: összegyűjtöttünk ötöt.

1. Nincs sürgetés

Az interneten található hirdetések legnagyobb részének az egyetlen üzenete, az, hogy azonnal kattints, mert ha nem teszed meg akkor vagy lemaradsz, vagy nem jutsz hozzá a termékhez, amit megmutattunk neked. Ez hosszú távon idegőrló, és stresszes. Ezzel szemben egy Lidl akciós újság akár 1-2 hetes akciókat is tartalmaz, ezért nem szükséges azonnal döntened.

2. Ami anno postaláda, most már online

A legtöbb újságot eddig megtalálhattad a postaládádban nyomtatott változatban és de most már gyűjtő oldalon - mint például az Akcioleso.hu - elektronikus formátumban is böngészheted, ezért egyszerre praktikus és környezetbarát megoldás.

3. Visszakereshető

Rengeteg olyan – online – hirdetés van amelyik nem visszakereshető. Látsz egy hirdetést valahol egy termékről, és ha anélkül elmész az oldalról, hogy kattintanál, és eldöntenéd, hogy megvásárolnod-e akkor lehet, hogy lemaradsz az akcióról. Ezzel szemben egy online akciós újságot vissza tudod keresni akár hónapokra is, de nagyobb segítség akkor, amikor vásárolni indulsz az, hogy egyben látod az egész kínálatot.

+1: Egy újságban számtalan akció

Egy hirdetésben az interneten legtöbbször egy termékkel találkozol míg egy akciós újság akár 20-30 oldalon keresztül mutat meg neked oldalanként rengeteg terméket, ezzel sokkal nagyobb támogatást nyújt a megfelelő akciós ajánlat kiválasztásához.

Ne pazarold te sem az időt nyomtatott akciós újságok kikeresésére, hiszen az Akciólesők már megtették ezt helyetted – csak kattints a lenti linkre és az összes friss és érvényes akciós kiadvány tárt karokkal vár!

https://akcioleso.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.