Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2021. Augusztus 11. 12:15, szerda | PR
Forrás: (x)

3 tipp, hogyan dobd fel otthonod megjelenését

3 tipp, hogyan dobd fel otthonod megjelenését

Amikor a lakást szeretnénk díszíteni, sokan egyből a növényekre és a szőnyegre asszociálnak. Pedig ennél sokkal gazdagabb lehetőségünk van arra, hogy igazán egyedivé varázsoljuk otthonunkat.

Cikkünkben most három tippet hoztunk neked, hogy mire figyelj az igazán sikkes dekoráció kialakításához.

Színözön

A legtöbb lakás fala egyszínű, emellett leginkább barna árnyalatú bútorokkal szokás berendezni a szobákat. Ez könnyen egyhangúvá válhat, ha nem figyelünk oda az apró részletekre. Válogassunk olyan elemeket, amik színe feldobja a szobát - a pasztell színek puha és fiatalos hangulatot kölcsönöznek a lakásnak, míg az élénk árnyalatok lendületessé teszik a megjelenést. Ezeket akár egy szőnyegen vagy párnahuzaton is megjeleníthetjük, vagy az apróbb, polcokon elhelyezhető dekorációkkal jeleníthetjük meg, például egy váza vagy egy könyvkitámasztó színével.

Figyeljünk a textúrára is: a sikkes hatáshoz válogassunk króm vagy üveg anyagú elemeket, a robosztus stílus pedig az agyagot és a fát hívja magával.

Spiritualitás

Természetes, hogy sokan hisznek valami természetfelettiben - és ezt az otthonukban is bátran tükrözhetik. Az angyal szobrok kedves és bohém megjelenése barátságossá teszi a polcokat, de a bejárati ajtó mellett lévő kis asztalon is csinosan mutathatnak. Válogathatunk álomfogókat, vagy beszerezhetünk pár gyertyát, izgalmas tartókkal, amikkel egységessé tehetjük a szoba megjelenését.

A fotó forrása: Ewalds.hu

Kész vagy “Csináld magad” dekorációk

Válasszunk olyan dekorációs kellékeket, amelyek életet lehelnek a szobába, és szokásainkat vagy stílusunkat erősítik fel. Ha például szeretsz varrni, vagy díszíteni, egy kosárba helyezhetsz többféle elemet évszaknak megfelelően: például pár élénk színű tollat, művirágot összetűzhetsz egy kellemes szalaggal; vagy egy rózsakoszorút áraszthatsz el szárított gyümölcsökkel.

A fotó forrása: Ewalds.hu

Bármelyik kellékre is esik a választásunk, ezekkel a tanácsokkal nem lőhetsz mellé!

Címkék: dekoráció, lakás, otthon

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 22. 17:56, szerda | PR

Egyszerűbb játékok, boldogabb gyerekkor: a Montessori módszer

A gyereknevelés manapság nehéz terep. Bár rengeteg információhoz férünk hozzá, amikhez korábban nem, vagy csak nehezen, a bőség zavara miatt nem könnyű eldönteni,

2021. Szeptember 22. 17:45, szerda | PR

Ha játék, akkor határ a csillagos ég?

Idő, pénz, energia. Ha tetszik, ha nem, mind a háromból bőven kell áldozni a játszás oltárán. Ám ezzel az ég világon semmi baj nincsen akkor, ha van egy fal, ami a megálljt jelenti.

2021. Szeptember 21. 17:07, kedd | PR

Lapradiátor – a klasszikus fűtési megoldás

Otthonunk fűtési rendszerének kialakításakor, felújításakor a leginkább elterjedt megoldás a padlófűtés, vagy a radiátoros fűtés.

2021. Szeptember 20. 15:39, hétfő | PR

Divatos és praktikus - melyik gyermekcipőt válasszuk az őszi-téli időszakra?

Felelősségteljes szülőként mindenből a legjobb minőséget szeretnéd a gyermekednek adni?