Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2021. Augusztus 11. 12:15, szerda | PR
Forrás: (x)

3 tipp, hogyan dobd fel otthonod megjelenését

3 tipp, hogyan dobd fel otthonod megjelenését

Amikor a lakást szeretnénk díszíteni, sokan egyből a növényekre és a szőnyegre asszociálnak. Pedig ennél sokkal gazdagabb lehetőségünk van arra, hogy igazán egyedivé varázsoljuk otthonunkat.

Cikkünkben most három tippet hoztunk neked, hogy mire figyelj az igazán sikkes dekoráció kialakításához.

Színözön

A legtöbb lakás fala egyszínű, emellett leginkább barna árnyalatú bútorokkal szokás berendezni a szobákat. Ez könnyen egyhangúvá válhat, ha nem figyelünk oda az apró részletekre. Válogassunk olyan elemeket, amik színe feldobja a szobát - a pasztell színek puha és fiatalos hangulatot kölcsönöznek a lakásnak, míg az élénk árnyalatok lendületessé teszik a megjelenést. Ezeket akár egy szőnyegen vagy párnahuzaton is megjeleníthetjük, vagy az apróbb, polcokon elhelyezhető dekorációkkal jeleníthetjük meg, például egy váza vagy egy könyvkitámasztó színével.

Figyeljünk a textúrára is: a sikkes hatáshoz válogassunk króm vagy üveg anyagú elemeket, a robosztus stílus pedig az agyagot és a fát hívja magával.

Spiritualitás

Természetes, hogy sokan hisznek valami természetfelettiben - és ezt az otthonukban is bátran tükrözhetik. Az angyal szobrok kedves és bohém megjelenése barátságossá teszi a polcokat, de a bejárati ajtó mellett lévő kis asztalon is csinosan mutathatnak. Válogathatunk álomfogókat, vagy beszerezhetünk pár gyertyát, izgalmas tartókkal, amikkel egységessé tehetjük a szoba megjelenését.

A fotó forrása: Ewalds.hu

Kész vagy “Csináld magad” dekorációk

Válasszunk olyan dekorációs kellékeket, amelyek életet lehelnek a szobába, és szokásainkat vagy stílusunkat erősítik fel. Ha például szeretsz varrni, vagy díszíteni, egy kosárba helyezhetsz többféle elemet évszaknak megfelelően: például pár élénk színű tollat, művirágot összetűzhetsz egy kellemes szalaggal; vagy egy rózsakoszorút áraszthatsz el szárított gyümölcsökkel.

A fotó forrása: Ewalds.hu

Bármelyik kellékre is esik a választásunk, ezekkel a tanácsokkal nem lőhetsz mellé!

Címkék: dekoráció, lakás, otthon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 23. 13:58, csütörtök | PR

K&H: a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni

tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak

2024. Május 21. 15:52, kedd | PR

Esztergom vendéglátó egységei: Így készülj fel a nyári turista rohamra

Esztergom, Magyarország egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja, amely a Duna partján fekszik és gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik.

2024. Május 20. 12:58, hétfő | PR

Mitől van lumbágóm?

Aki kelt már ki az ágyból derékfájdalommal, az tudja, nagyon nehéz végig csinálni egyetlen napot is egy ilyen kellemetlenséggel. Hosszútávon pedig már komolyan megtudja keseríteni az ember életét az állandósuló fájdalom.

2024. Május 20. 12:56, hétfő | PR

Online marketing szolgáltatások összehasonlítása - Egy ügynökség útmutatója

A mai, internettől átszőtt világban egy felelős vállalkozásvezető egyszerűen nem teheti meg, hogy figyelmen kívül hagyja a világháló adta marketinglehetőségeket.