Városlista
2022. október 5, szerda - Aurél

Hírek

2022. Március 13. 11:26, vasárnap | Helyi
Forrás: esztergom.hu

300 fát ültetnek el a városban - lakossági javaslatokat és aktív közreműködőket is vár az önkormányzat

300 fát ültetnek el a városban - lakossági javaslatokat és aktív közreműködőket is vár az önkormányzat

A közeljövőben 300 parkfa kerül kiültetésre városunkban a Zöld Út Kft. segítségével. Az önkormányzat szeretné, ha az akció igazi közösségi tevékenység lenne, melyben számít az esztergomiak közreműködésére és ötleteire.

A kiültetés még a 2022-es év tavaszi periódusában megtörténik adta hírül a város hivatalos weboldalán Boldizsár Lóránt, az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal főkertésze.

A főkertész tájékoztatása szerint számítanak a városlakók konstruktív észrevételeire és tevékeny segítségére, valamint az ültetések helyszínekre vonatkozó javaslataira is.

Az első ültetési hely és idő 2022. 03. 21-én 11:00- kor Pilisszentléleken a bevezető út mentén létesített murvás parkoló környékén lesz.

Az önkormányzat szakemberei ide várnak minden érdeklődőt és segítőt, akinek fontos, hogy Esztergom közterületei új fákkal, fasorokkal bővüljenek.

A fehívásban arra kérik a lakosságot,hogy észrevételeiket, ötleteiket, aktív részvételükkel kapcsolatos jelzésüket az önkormányzatnál, a Zöld Út Kft-nél, vagy közvetlenül a főkertésznél tegyék meg.

A további helyszínekkel kapcsolatosan az önkormányzat folyamatosan értesíti az érdeklődőket!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 16:43, csütörtök | Helyi

Technológiai korszerűsítés megvalósítása a C-SPED 84 Kft.-nél

C-SPED 84 Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 120,32 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.

2022. Szeptember 28. 08:36, szerda | Helyi

A Grand Hotel Esztergom csapatába Recepcióst keresünk!

A szálloda – a Continental Group üzemeltetésében – a város központjában épült, a Mária Valéria hídra felvezető Táncsics utcában, a Prímás-szigeten.

2022. Szeptember 26. 09:17, hétfő | Helyi

Már Esztergomban és környékén is házhoz szállít a Tesco