Városlista
2022. május 20, péntek - Bernát, Felícia

Hírek

2011. December 23. 07:24, péntek | Sport
Forrás: mno.hu/MTI - Fotó: Reuters

34 év helyett 3 hónapot kapott

34 év helyett 3 hónapot kapott

A profi boksz kiemelkedő figurájának számító Floyd Mayweather Jr.-t háromhavi börtönre ítélték, bűnösnek találván családon belüli erőszak vádjában.

A 34 éves amerikai ökölvívó a büntetési tétel tól-ig határát tekintve megúszhatta volna kevesebbel, akár két nappal is, de éppenséggel 18 hónapra is rács mögé kerülhetett volna tettlegességért. Az ügyét tárgyaló Las Vegas-i bíróság előzőleg úgy határozott, hogy Mayweather múlt év szeptemberében, amikor alaposan helybenhagyta exbarátnőjét, jogilag nem bűncselekményt, hanem vétséget követett el, amiért 90 napra kell börtönbe vonulnia. Ha súlyos bűntettnek minősítették volna azt, hogy a bokszoló közös otthonukban volt kedvesét két gyermekük szeme láttára verte, a haját tépte, miközben azt kiabálta, hogy megöli őt és új barátját, akár 34 esztendei börtönt is kaphatott volna.

A jelenleg váltósúlyban világbajnok, s eddigi 42 profi meccsét kivétel nélkül megnyerő Mayweathert, akinek január 6-án kell megkezdenie büntetése letöltését, 100 órás közmunkára, családnevelési tanácsadó programban való részvételre és 2500 dollár befizetésére is kötelezték.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 12. 09:43, csütörtök | Sport

Elégedettek vagyunk az eredménnyel!

Megnyertük a power stage-t és kategória másodikként fejeztük be a versenyt - nyilatkozta a verseny után a pilóta.

2022. Május 10. 17:56, kedd | Sport

Kategóriagyőzelmet, dobogós helyeket hozott az új pálya a Korda Racingnek

A hétvégén a februárban átadott monori M-Ringen folytatódott a 2022-es Magyar Rallycross Országos Bajnokság, ami igencsak eredményesen zárult a Korda Racing és a Ritmus ASE közös csapatának hat versenyzője számára.

2022. Május 07. 10:23, szombat | Sport

M-Ring: új pálya, új remények a Korda Racing számára

A hétvégén folytatódik a 2022-es Magyar Rallycross Országos Bajnokság.

2022. Május 04. 17:02, szerda | Sport

Valter Attilát a szakaszgyőzelem tenne igazán boldoggá a Budapestről rajtoló Giron

Egy szakasz megnyerése, vagy legalább egy etapon a legjobb három közé kerülés tenné igazán boldoggá Valter Attilát a pénteken Budapestről rajtoló Giro d\'Italia országúti kerékpáros körversenyen.