Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. Augusztus 27. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

40 éves, és már nem dolgozik színésznőként

40 éves, és már nem dolgozik színésznőként

40 éves Thalía mexikói színésznő, aki gyászol, miközben az anyasággal járó örömök is lekötik.

Nem lesz felhőtlen kerek szülinapja, május végén ugyanis meghalt az édesanyja, s bizonyára gyászolja még. Pedig lenne oka az örömre, márciusban jelentette be, hogy a második gyermekét várja - aki a múlt hónapban meg is született.

Az apuka Tommy Mottola, ő a világ egyik legbefolyásosabb zenei producere - korábban Mariah Carey férje volt, s jórészt neki köszönhető, hogy az egykori pincérlányból világsztár lett. Thalía esetében más a helyzet, hiszen amikor 2000-ben összebútoroztak, a színésznő már sikeres ember volt, a Marimar, a María Mercedes és a Rosalinda című szappanoperák főszereplőjeként a magyar nézőknek is az egyik kedvence.

Színésznői karrierjét egy másik producernek köszönhette, ő még Mexikóban karolta fel a kis Thalíát, akit sikerült is bejuttatnia az akkori sorozatokba, ahol felfigyeltek rá mások is. Visszatérve a házasságára, Tommy Mottola nem bírja megállni, hogy a mellette élő nőkből énekesnőt ne csináljon. Thalíával szerencséje is volt, mert ő már korábban énekelgetett, spanyol nyelvű lemezei is megjelentek. Házasságuk óta nejének nem kell lemezkiadóknál kilincselnie, s mikor 2007-ben megszülte első gyermekét, bebiztosította a jövőjét. Színésznőként már nem dolgozik, csak show-műsorokban látni. Családjával New Yorkban él.

STOP

Címkék: színésznő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.