Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. November 14. 08:27, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

500 forintot lopott a piás esztergomi férfi

500 forintot lopott a piás esztergomi férfi

Ismét rossz tanácsadó volt az alkohol, mely bajba sodorta a gyanúsítottat, aki kedden vélt tartozását lopta vissza egy italozás után Esztergomban.

Egy órán belül elfogták a rendőrök a 35 éves L. Ferencet, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint kedden Esztergomban a sértett pulóverének zsebéből eltulajdonította pénztárcáját. Az esztergomi férfi a kocsmából kijövet találkozott össze a sértettel, akitől vélt tartozását követelte. 500 forintot emlegetett neki, amelyet a meglopott férfi nem értett, hisz az előtt sosem találkozott a gyanúsítottal. Az esetet követően értesítette a rendőrséget és részletes személyleírást adott a tolvajról. L. Ferencet pár utcával arrébb találták meg az egyenruhások, amint testvérével grillcsirkét falatozott. A férfit a járőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene a rendőrség. A férfi az ellene folyó büntetőeljárás során szabadlábon védekezhet. Az Esztergomi Rendőrkapitányság kezdeményezi gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.