Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. December 16. 13:34, péntek | Helyi
Forrás: police.hu/InfoEsztergom.hu

85 éves bácsit rabolt ki a gázspray-s nő Esztergomban – lezárult a nyomozás

85 éves bácsit rabolt ki a gázspray-s nő Esztergomban – lezárult a nyomozás

Az esztergomi rendőrök befejezték a nyomozást az ellen a 48 éves gyanúsítottal szemben, aki még a nyáron akart kirabolni erőszakosan egy idős bácsit Esztergomban.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 48 éves nő ellen.

A gyanúsított augusztus 21-én 11 óra 25 perckor Esztergom belvárosában egy 85 éves, bottal járó férfit hátulról megközelített és a kezében lévő autóstáskáját megrántotta. A sértett a történteket észlelve a nő irányába fordult, aki egy gázspay-vel arcon fújta. Az idős férfi igyekezett értékeit magánál tartani, azonban a tettes földre lökte. A bácsi a támadó lábát elkapta, ekkor a nő ismételten lefújta. Az idős férfi segélykiáltásaira több járókelő felfigyelt, ekkor az asszony a táskát hátrahagyva, „zsákmány” nélkül a helyszínről elmenekült. A rendőrök 13 óra 10 perckor az esztergomi buszvégállomás várótermében azonosították, majd igazoltatták a bűncselekmény elkövetőjét. A járőrök a nőt az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Az Esztergomi Rendőrkapitányságon a büntetőeljárást a 48 éves nővel szemben a napokban befejezték és az ügyben keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal az Esztergomi Járási Ügyészségnek megküldték.

Címkék: esztergom, rablás, rabló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.