Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Április 04. 14:27, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

A bíróságról ment bulizni a javíthatatlan sztár

A bíróságról ment bulizni a javíthatatlan sztár

Hosszas huzavona után véget ért az ittas vezetés miatt elítélt Lindsay Lohan próbaideje. A szabaddá vált sztár a bíró intelme ellenére azonnal bulit szervezett.

Noha felelőtlen viselkedésével nemrég még komolyan kockáztatta a felmentő ítéletet, a bíróság úgy döntött, hogy lezárja Lindsay Lohan 2007-es ittas vezetési ügyét, és véget vet a sztár próbaidejének. Lohan a határozatot hatalmas felszabadultsággal fogadta, és bár a bírónő azzal engedte útjára, hogy hagyjon fel az ivással és a bulizással, az első dolga az volt, hogy még aznap estére összejövetelt szervezett a Los Angeles-i Chateau Marmont Hotelbe.

Az egyik jelenlévő szerint a partin hatalmas tömeg gyűlt össze, és rengeteg híresség is megjelent, köztük például Nicky Hilton, Kimberly Stewart és Brandon Davis - egy idő után azonban az ünnepelt kérésére megritkult a vendégsereg. "Eleinte annyian voltak, hogy szinte látni sem lehetett - árulta el a bennfentes. - Éjfél körül viszont Lindsay elkezdte kirúgni a helyről azokat, akiket nem ismert."

Az ismerős azt is elmondta, hogy Lohan ugyan a bírónő bulizással kapcsolatos tanácsát nem fogadta meg, de az alkoholra vonatkozó intelmet tőle szokatlan módon betartotta. "Csak beszélgetett. Én egyszer sem láttam nála italt - nyilatkozta. - A poharak helyett inkább a ruhákat váltogatta, ugyanis az este folyamán többször is átöltözött. Először fehérben volt, aztán fekete felsőre és farmerre cserélte a ruháját - alig néhány óra alatt vagy ötször tűnt el, hogy valami újat vegyen fel."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.