Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Március 13. 14:28, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK

A bíróságról próbált szökni egy rabló Esztergomban

A bíróságról próbált szökni egy rabló Esztergomban

Másodszor is elfogták a rendőrök M. Istvánt, aki még február 13-án rabolt egy esztergomi élelmiszerboltból. A vádlott büntetőügye tárgyalására érkezett kedden, de az ítélet kihirdetése előtt megpróbált megszökni.

M. István egy esztergomi élelmiszerboltból próbált meg eltulajdonítani több árucikket. A biztonsági őr ezt észrevette és megpróbálta visszatartani. A férfi ellökte magától az őrt és elmenekült a helyszínről. A 42 éves rablót a rendőrök alig két nap alatt azonosították és elfogták. Az Esztergomi Rendőrkapitányság gyorsított eljárás keretén belül lezárta a nyomozást és vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

M. István tárgyalását kedre tűzte ki az Esztergomi Járási Bíróság, a vádlott azonban az ítélet kihirdetése előtt megpróbált elmenekülni. Kirohant az épületből, de a helyszínen tartózkodó egyenruhások utána futottak és elfogták a szökevényt, majd visszakísérték a tárgyalóterembe, ahol a bíróság ítéletet hozott ellene.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT