Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2022. Június 16. 10:48, csütörtök | PR
Forrás: (x)

A biztonságos kereskedelmi környezet álom helyett valóság

A biztonságos kereskedelmi környezet álom helyett valóság

Mi történne akkor, ha létezne egy olyan platform, ami hídként szolgálna az ellenőrzött eladók és vevők számára?

Milyen lenne az a tér, ami segítené a kis-, közép- és nagyvállalkozókat a digitális átállásban? S vajon megvalósulhatna-e a kontrollált, megbízható körülmények között zajló adás-vétel? A jó hír az, hogy mindez már létezik, elérhető és csak a használatra vár!

Az online világ lehetőség vagy korlátozás?

A https://merxu.com/hu/ linken elérhető MerXu célja, hogy átkötő hídként szolgáljon a digitális átállás nehezebb pillanataiban a kereskedelmi szektor vállalatai számára. Valóban úgy tűnhet, főleg első ránézésre, hogy a némileg kikényszerített virtuális térhódítás inkább nyűg, feladat, kihívás, mintsem örömteli kalandozás. Pedig igazság szerint, ha az átrendeződés simán megy végbe, akkor újabb kapuk nyílhatnak meg, azaz a felvevő piac méretei megsokszorozódhatnak. A kezdeményezés Közép-Kelet-Európa nyolc országában arat, mégpedig sikert, elismertséget. A lényeg tehát, hogy az ipari területen ténykedő cégek az online lehetőségeket ténylegesen, a maguk teljességében élhessék meg és használhassák ki, a maguk előnyére fordítva ezt, a kétség kívül jelentős horderejű változást. Ám minden átalakulásról tudható, hogy kezdetben roppantul kényelmetlen, túl van a komfortzónán, de végül megéri kivárni a végét, mert a végeredmény megannyi pozitívumot és színtiszta nyereséget tartogat.

Mit jelent mindez a gyakorlatban?

Például azt, hogy a kéziszerszámok (https://merxu.com/hu/c/kezi-szerszamok-72f15ba8b55e4478b203cd03189b9bbd/) villámgyorsan olyan vevőre találhatnak, aki kompetens, kontrollált és éppen ezért megbízható. Nincsenek kétségek, és főleg nincsenek kis betűs részek. Az akkumulátoros elektromos kéziszerszámok (https://merxu.com/hu/c/akkumulatoros-elektromos-keziszerszamok-8dae14ae3854461ca5da97b1a05ab479/) felhozatala pedig magáért beszél. Széles skálát jár be, ellenőrzött feltételek között, magas minőségben. Az összekötő platformnak, mondhatni kommunikációs csatornának köszönhetően a kereslet és a kínálat könnyedén egymásra találhat, felesleges időpazarlás, zsákutcák bejárása és egyéb kellemetlenségek nélkül. Miközben a biztonságos üzleti körülmények borítékolhatóak, amik egyúttal a rendszer hitelességét is biztosítják.

Címkék: online, vásárlás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 01. 11:44, péntek | PR

Szerencsejáték az otthon kényelméből

Manapság már rengeteg dolgot megtehetünk anélkül, hogy el kellene hagyni otthonunkat. Az internet olyan lehetőségeket nyitott meg mindenki számára, amiről néhány évtizeddel ezelőtt még álmodni sem mertünk.

2022. Június 27. 14:19, hétfő | PR

A CE-Connector felkészítő szakaszának vége egyben egy ígéretes új fejezet kezdete

A következő 3 évben a hangsúly az üzleti angyalok bevonásán túl az egyetemi innovációs központokkal, az NKFIH HSUP programjával és nagyvállalatok fókuszált innovációs programjaival való együttműködésen lesz.

2022. Június 24. 18:21, péntek | PR

Milyen kocsmai nyerőgépek érhetőek el online?

Sokan nem is gondolnák, hogy mennyi mindent találhatunk az interneten, ha egy kicsit kutatunk.