Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2018. Június 02. 09:50, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

A CNN főoldalán szerepelt Esztergom!!!

A CNN főoldalán szerepelt Esztergom!!!

Messze száll Esztergom hírneve! Még az amerikai hírportál-olvasókhoz is eljut városunk híre! Sőt egyből a magyar látnivalók listájának élén.

Csóka Krisztián olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy Esztergom a CNN, az egyik legismertebb amerikai hírcsatorna online oldalán szerepelt pénteken.

Az azóta is az oldalon olvasható cikk az 5 legnagyszerűbb magyar látnivalót mutatta be Budapesten kívül. A listán pedig ott szerepelt Esztergom is, természetesen a Bazilika képével. Sőt a 10-es lista első két helyén kapott helyet.

Esztergom mellett még Visegrádot, Szentendrét, Balatonfüredet és Gödöllőt ajánlotta az amerikai olvasóknak a CNN újságírója.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.