Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Február 09. 07:56, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

A Dal: elkészült a középdöntők sorsolása

A Dal: elkészült a középdöntők sorsolása

A Dal 2016 szombati első középdöntőjében Agárdi Szilvia, Benji, a B the First, a Karmapolis & Szécsi Böbe, a Kállay Saunders Band, a Mushu, Oláh Gergő, Petruska és Tolvai Reni áll színpadra.

A február 20-i második középdöntőben Berkes Olivér és Tóth Andi, a ByTheWay, az Egy Másik Zenekar, Freddie, Gáspár Laci, Nika, a Parno Graszt, a Passed és Vásáry André mutatja be újra dalát - közölte a műsor kommunikációjával megbízott cég hétfőn az MTI-vel.

A két középdöntőben a továbbjutott dalok újragondolt formában is bemutatkozhatnak, hiszen a művészek a zsűri észrevételei és saját tapasztalataik alapján áthangszerelhetik dalukat.

A középdöntőkben kilenc-kilenc előadót nézhet és hallhat újra a közönség, közülük a zsűri és a nézők pontszámai alapján három-három, vigaszágon pedig egy-egy előadó jut tovább a döntőbe.

A most szombati első középdöntőben derül ki, hogy melyik előadó vagy formáció kapja a zsűri által odaítélt A Dal felfedezettje díjat.

A Dal 2016 a Duna és a Duna World csatornán szombatonként 19 óra 40 perctől látható. A zenei műsor három elődöntőből, két középdöntőből és a fináléból áll, utóbbi február 27-én lesz. A elődöntőkből 18 produkció jutott tovább, a középdöntők után a döntőben nyolc versenydal hangzik el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára