Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. Január 23. 07:00, szombat | Belföld
Forrás: mti

A Dal - Zséda: bátor, őszinte és sokszínű produkciók versenyeznek

A Dal - Zséda: bátor, őszinte és sokszínű produkciók versenyeznek

Nagyon színvonalas versenynek nézünk elébe, bátor, őszinte és sokszínű produkciók kerültek az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatóversenyébe, a közmédia A Dal 2016 című műsorába

- mondta az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában az egyik zsűritag, Zsédenyi Adrienn. Hozzátette: a verseny szépsége, hogy bárki küldhet dalt, így megjelenhetnek a műsorban teljes ismeretlen és már befutott előadók is. Idén több mint 370 pályázat érkezett, amelyből a zsűri a legjobb 30 produkciót választotta ki a műsorba.

Mint fogalmazott, több olyan előadás is van a versenyző dalok között, amely megállná a helyét az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, Stockholmban. "Több produkciónál is érzem, hogy a dal és az előadó nagyon egymásra talált".

Zsédenyi Adrienn hangsúlyozta: A Dal nem tehetségkutató verseny, itt maga a melódia, a mondanivaló, az előadó hitelessége számít leginkább.

Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének első elődöntőjét szombaton rendezik, az eseményt élőben közvetíti a Duna és a Duna World csatorna.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Belföld

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.