Városlista
2021. május 7, péntek - Gizella

Hírek

2021. Április 30. 09:33, péntek | PR
Forrás: (x)

A Dolce Gusto kompatibilis kapszulákkal igazi élmény minden korty kávé!

A Dolce Gusto kompatibilis kapszulákkal igazi élmény minden korty kávé!

Tudtad, hogy egy csésze kávé után még órákkal később is benne van a koffein a szervezetedben? Úgy bizony, ez is egy hatása a kávénak a szervezetünkre, ezen kívül pedig még számtalan más hatással bír!

Milyen hatással vannak szervezetünkre a Dolce Gusto kompatibilis kapszulák?

Rengeteg jótékony hatása van ránk nézve a kávénak, amiről akár nem is tudtál. Nagyon fontos, hogy eloszlassuk a tévhiteket, vagyis többek között azt, hogy rossz hatással van a szívre, árt neki. Több kutatást is elvégeztek, melyek kimutatták, hogy nincs összefüggésben a kettő, sőt, akár csökkenti is a kialakuló szívproblémákat. A májnak és az agynak pedig külön jót tesz. Azoknál, akik kávét fogyasztanak, kevesebb az esély májzsugorodás kialakulására. Gondolkodásunkat élénkebbé teszi, agyunk pörgősebbé válik egy csésze finom kávé után. A koffein ugyanis serkentő hatással van az agyi tevékenységekre, így javítja a rövidtávú memóriát is. Továbbá azok körében, akik rendszeres kávéfogyasztók, kisebb a II-es típusú cukorbetegség kialakulásának valószínűsége. Ráadásul a kávé közel 1300 féle antioxidánst tartalmaz. Azonban fontos arra is ügyelni, hogy ne igyunk belőle túl sokat, tudjunk mértéket tartani, ugyanis a koffein tartalmú italok nincsenek jó hatással fogainkra.

Most, hogy megismerkedtünk a kávé jótékony hatásaival, bemutatjuk kapszuláinkat is, melyekből pillanatok alatt aromás, ízletes italt készíthetsz.

A Dolce Gusto kompatibilis kapszulák remek választékkal szolgálnak

Az Olcsokave.hu oldalán a Dolce Gusto kompatibilis kapszula választék rendkívül széleskörű. Rengeteg íz, fajta vár, a klasszikustól, az intenzíven keresztül, a tejesebb változatokig, mint a latte, a cortado, a cappuccino. Fontos, hogy nemcsak kávékapszulákat vásárolhatsz, hanem teakapszulákat is, ráadásul most egy új, tavaszi, barackos ízzel is várunk. Ami pedig még szuperebb, hogy leveskapszulákkal is várunk, tökéletesek egy gyors ebédre, uzsonnára.

A kapszulákat 16 darabos kiszerelésben érheted el, remek áron! Találd meg Te is a kedvenced és élvezd a kávé jótékony hatásait, valamint azt, hogy pillanatok alatt elkészítheted a Dolce Gusto kompatibilis kapszuláknak köszönhetően.

Címkék: dolce gusto, kávé

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 30. 15:16, péntek | PR

3+1 legnépszerűbb drágakő: ezt kell tudnod róluk

Gyermekkorunk kalózjátékai során a legnagyobb elszántsággal nyomoztunk utánuk… A kincsestérképen csak a színük volt feltüntetve, de mi tudtuk, mit fogunk keresni: Gyémánt, Rubin, Zafír, Smaragd!

2021. Április 29. 12:00, csütörtök | PR

Minden, amit az ipari porszívókról tudni érdemes

Ha létezik olyan porszívó, amely nem retten meg attól, ha komolyabb tisztításra van szükség és munkája nyomán egyetlen szösz sem marad a felületen, akkor bizony azok az ipari porszívók.

2021. Április 27. 10:34, kedd | PR

Bővül és megújul a varsányi általános iskola

Új tantermekkel és szaktantermekkel, tornateremmel, valamint többi közt műanyag borítású sportpályával is bővül a hamarosan megújuló Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola.

2021. Április 22. 15:13, csütörtök | PR

Őrült kíváncsiak az emberek erre a koncertre!

A magyarok ki vannak éhezve a jó koncertekre, legalábbis erre utal, hogy már tízezrek nézték meg a Németországban és Amerikában élő magyar zenész-producer Leslie Mandoki és világsztár barátai online koncertjét.