Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2022. Október 07. 16:08, péntek | Helyi
Forrás: MX Track.hu / Piliscsév - Esztergom

A FINÁLÉ! CSAPATBAJNOKI MOTOCROSS VERSENY ÉS A 2022-ES DÍJÁTADÓ GÁLA!

A FINÁLÉ! CSAPATBAJNOKI MOTOCROSS VERSENY ÉS A 2022-ES DÍJÁTADÓ GÁLA!

A Csapatbajnoki motocross verseny és díjátadó gála a motocross szezon méltó lezárása egy patinás helyszínen a PILISCSÉVI MOTORSPORT CENTRUMBAN!
Ez a rendezvény több lesz, mint egy motocross verseny!

A Junior kategóriának még az utolsó bajnoki pontokért folyik a harc a dobogós helyezésekért, a csapatok pedig a megszokott módon három fővel vágnak neki a Piliscsév-i dombokon a legfényesebb érmekért és díjakért! Betétfutamként a VALVOLINE támogatásával lesz meghívásos versenyünk is a WOMAN OPEN - MX OPEN és az MX 2 kategóriának is, ami inkább a hobby szintű versenyzőket célozná meg!

Láthatjuk ismét a pályán hazai versenyzőinket is, az idei év Magyar bajnok Gál Lilit és az összetett második helyezett Pergel Bencét!

Idén újdonság lesz az online szurkolás is amit led falakon fogunk kivetíteni! (erről bővebb info majd a facebook oldalon)
Kiegészítő programokkal, élő zenével és magas szintű vendéglátással próbálunk fesztivál hangulatot teremteni a nézők számára is. Gyermekek részére ingyen ugrálóvár, lufi, nyereményjátékok és motoros oktatás (CL4 OFF ROAD MOTOROS ISKOLA) lesz a terítéken, a 14 felettiek számára pedig elektromos roller és motor túra lehetőséget biztosítunk a környező dombokon!

A rendezvénysátorban egész napos programokkal várjuk a nézőket, mint például a Bajnokok köztünk élnek cím alatt Szabó Róbert a MOTO GP kommentátora Talmácsi Gábor segítségével tesz fel kérdéseket a fiatal tehetségeknek. A VALVOLINE érdekes rövid szakmai termékbemutatót és nyereményjátékot tart a termékcsaládról és még sok-sok meglepetés várható napközben.

A verseny lezártával megkezdődnek majd a napi díjátadók a rendezvénysátorban. Utána felkészülnek a 2022-es DÍJÁTADÓ GÁLÁRA ahová csak vacsora jeggyel lehet majd belépni 19- 21 óra között, de látható lesz a nyitott sátoron keresztül!
Az után 21.00 órától kezdetét veszi a PARTY, élő zenével a SAXO DISC és Bufi DJ- val az ott maradt nézők és versenyzők számára.

Kövessétek figyelemmel a facebook és instagram oldalunkat!

Belépőjegyek:
- Felnőtt 2000 Ft
- Diák 1000Ft
- Gyermek és Nyugdíjas INGYENES
- V.I.P. Belépő 5000 Ft (benti parkolás, V.I.P. tetőterasz, V.I.P. rajt szektor nézőhely)

Várunk mindenkit szeretettel!

Motorcross kategóriák: 50-65-85 ccm WOMAN / MX1 / MX2 / MX OPEN

https://www.facebook.com/mxtrack.hu/?ref=hl

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 09:54, hétfő | Helyi

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án (szombaton), 18:00 órakor nyitja meg az Eurohíd Alapítvány szokásos évi adventi kiállítását X. Művészet Esztergomért címmel a Kapcsolatok Házában, 34 művész részvételével.

2022. November 28. 09:48, hétfő | Helyi

Alapítványokat is támogat a Richter a térségben

Dorogon és környékén évek óta támogat alapítványokat a Richter Gedeon Nyrt. – erről beszélgettünk Garai Zoltánnal, a dorogi gyáregység főmérnökével.

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.