Városlista
2023. október 3, kedd - Helga

Hírek

2023. Május 27. 21:39, szombat | Helyi
Forrás: Fokról Fokra Alapítvány

A TESCO-s pályázat tavaszi fordulóját a Montágh iskola nyerte

A TESCO-s pályázat tavaszi fordulóját a Montágh iskola nyerte

Köszönet a TESCO-nak ,köszönet a vásárlóknak!

A Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázatának 12. fordulójában a 45-ös körzetben (esztergomi és dorogi áruház) a legtöbb szavazatot a „Fokról-Fokra” a Fogyatékos Gyermekek Neveléséért és Oktatásáért Alapítvány „Együtt sikerülni fog – Közösségi tér kialakítása a szabadban” című projektje kapta, így 400.000 Ft támogatásban részesült az alapítvány.

Batyikné Csőke Ágnes, az alapítvány elnöke portálunknak elmondta, hogy az eredményeket február végén hirdették ki, a projekt pedig most fejeződött be.

Május 25-én igazi piknik hangulat uralkodott az esztergomi Montágh iskola kertjében. „…A szép napsütéses időben eszem-iszom piknikkel ünnepeltük az új közösségi tér átadását, melyet a Tesco pályázatával sikerült megvalósítanunk. A jó hangulatú rendezvényen Somoskői Mária, az esztergomi Tesco vezetője is részt vett, aki édességgel és ajándékkosárral lepte meg a gyerekeket!” – emelte ki az alapítvány elnöke, majd megjegyezte, hogy az aktív, szorgalmas szakiskolás fiúk külön édességjutalmat is kapta! „Köszönet Schlenk Mária gyógypedagógusnak, a szakmai program felelősének, a Tesco-nak és nem utolsó sorban a vásárlóknak.”

Címkék: montágh, pályázat, tesco

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 12:48, kedd | Helyi

Breaking! Krausz Ferenc kapja a fizikai Nobel-díjat!

Krausz Ferenc, Pierre Agostini és Anne L\'Huillier kapja idén a fizikai Nobel-díjat.

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.